-
Konser Saat 13-18 arası ve ek olarak Varis grubuda sahnede olacak...
Gerçek müzik dinlemek isteyenleri bekliyoruz..Mükemmel bir festival olacak..
DaRKNeSS
-
Artık çorluyuda kaliteli müzikle buluşturmanın zamanı gelmişti rock müziğe gönül veren herkez orda olmalı...
-
Bu Festivale gidilir abi,Ben Taksim de oturuyorum ama yine de gelicem... Değer böyle bir organizasyona.
-
way bea çorluda hea persembe corluya gelcem gider bi bakarım belki saşkınlıktan trawmaya girdim bea sonunda corluda faliyet görmek güzel
-
Hadi yaaa Vâris grubu da mı orda..O zaman Kesinlikle gidiyorum...
-
ne güzel bir haber yarabbi kutlamak lazım bu organizasyonu düzenleyenleri böyle bir afişle ortamı renklendirenleri.
-
Bu konser kaçırılmaz arkadaşlar... Gerçek müzik neymiş herkes öğrenecek... Kreon grubu için buraya 5 değil 15 veririm.. Herkese tavsiye ederim Kreonu dinleyin...
Ayrıca krossların kralını göreceksiniz buyrun!!!
-
ben çorluda 1 yıl yaşadım inanılmaz sıkıcı bir yer.belki pek takılmadığımdandır dışarılarda ama ben orada rock metal ortamı görmedim.insan toplarmı bilemiyorum ama orada olsaydım giderdim herhalde...
-
saat 13-18 arasımı yuh yani....sabah 8 de yapsaydınıs bare daha iyi olurdu uyanırdık..bu ne yaaa cidden saat olayı berbat...40 yılın bası corluda adam gibi bi organizasyon oluyo dedik olaya bak....
-
saat 13-18 arasımı yuh yani....sabah 8 de yapsaydınıs bare daha iyi olurdu uyanırdık..bu ne yaaa cidden saat olayı berbat...40 yılın bası corluda adam gibi bi organizasyon oluyo dedik olaya bak....
16 Şubat 2006 Perşembe | Yazan: burcinnn
Bizde isterdik o saatlerde olmasını ama o saatte yapınca hem katılım az oluyor hemde mekana ödediğimiz para artıyor..
Mekana ödediğimiz paranın artmasıda bilet fiyatlarına yansıyacaktı...Ama mükemmel bir organizasyon olacak hepinizi bekliyoruz...
DaRKNeSS