-
Super bir haber!!!Pink Floyd'dan sadece Roger Waters degil davulcusu Nick Mason'da gelicekmis ve insallah Eric Clapton'da eslik edebilirmis Dark Side of the Moon adı altında yapılacak olan Pink Floyd turnesi 2 Haziran'da Lizbon'da basliyakmis.DAha ayrintili bilgi icin http://arsiv.sabah.com.tr/2006/03/23/gun107.html sitesine bakabilirsiniz.
-
ohaaaaaaaaa.... biliyordum bu günün geleceğini, vay bee. daha ölsemde gam yemem. rogerıma be helal olsun. kesin gilmourda kıskanır seneye o da gelir, aha bak buraya yazıyorumm. süper valla.
-
bu dogru mu? hayir, dunya gozuyle gercekten gorebilecek miyim?
bu gercek mi? dogru mu bu?
yo yo biri nisan 1'i beklemeden saka yapmak istemis olmali...
ya da ben on an island buyusunde bir ruya goruyorum!
-
eric clapton olsa ne olmasa ne. roger waters bu, bir başka katık aramam yanında. ki gitarist büyük ihtimalle snowy white olacak, bir de andy low. gilmour'un da waters'ı kıskanmak gibi bir işi olduğunu zannetmiyorum, ama çıkmadık candan ümit kesilmez.
-
Ne diyebilirim ki su dünyadan göçmeden önce bir water ı bi gilmour ı gör cennetin kapılarını aralarsın :) ntv de ayrıntılı birşekilde çıktı bu haber fakat sonuna sunuda eklediler umarız bir sorun olmazda burada olur dediler :( birde gerçektende gilmour da kıskansada su pulse daki gibi bir konser verse :) ne güzel olurdu
-
bu haberin dedikoduları 15-20 gündür kulağıma geliyordu. artık kesin diyebilirim haber için. http://www.iksv.org/detay.asp?id=73
Konseri organize eden kuruluşun sitesinden confirm geldi zaten. Ki Waters Fransa Grand Prix'i konuşmasında demişti İstanbul'da DSOtM çalacağını.
-
birde gerçektende gilmour da kıskansada su pulse daki gibi bir konser verse :) ne güzel olurdu
:) "Pulse" bir daha yapılamaz bir konser. O konseri İstanbul kaldırmaz :)
-
richard wright ta gelirse hoş olur
-
hayatımda izlediğim en iyi konser steve vai konseri diodum ve steve vai'ın bi daha ki gelişine kadar da öyle olucağını sanıyodum...ama bu olay bambaşka...
-
bu dogru mu? hayir, dunya gozuyle gercekten gorebilecek miyim?
bu gercek mi? dogru mu bu?
yo yo biri nisan 1'i beklemeden saka yapmak istemis olmali...
ya da ben on an island buyusunde bir ruya goruyorum!
24 Mart 2006 Cuma | Yazan: nazmiyyeaah
Diyecek söz yok:)