Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Roger Waters @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Roger Waters @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul
  • ner • 2 Nisan 2006 00:00 • #618183
    ayrıca eklemeliyim ki, eric clapton waters'ın solo albümlerinde gitar meselesini üstlenmiş gitaristtir ve 90lardan önceki solo turlarında zaten waters'ın yanında çalmıştır. tabii takım tutar gibi müzik zevki geliştiren güruha bunları anlatmakla hata işliyorum orayı biliyorum. gidin futbol maçı izleyin, ne işiniz var waters'la, clapton'la.
  • ner • 2 Nisan 2006 00:00 • #618184
    solo albüm dediysem o da: "pros and cons of hitch hiking"
  • kare-te • 2 Nisan 2006 00:00 • #618185
    bu bileteki 3 ytl ne ayak ya 83 ytl hiç yakıştıramadım zaten eric babada belli değil gelcegi ama bu parayi çıkartıp gitmek gerekli konserde eğlendikten sonra bi kaçtane domates atılabilir =)

konser acaba festival şeklindemi sürüyo bu parayı istiyolar ha o değil vip gitmek istiyodum bende tahmişnimce bi 120 çıkar sanıyodum yuh ki ne yuh

:S daha belli değil ama fiyatlar yorumu7 yapalım yinede
  • MnemosynE • 2 Nisan 2006 00:00 • #618186
    Uzun zamandır duyduğum en harika haber...Tüylerimin diken diken olmasına sebep oldu birden....Ve sanırım dünya gözüyle görebileceğim en büyük rock peygamberi olacak Roger Waters.20 haziran gecesi hacı olacağız :)
  • koyumorcu • 2 Nisan 2006 00:00 • #618187
    ner demiş ki

ayrıca eklemeliyim ki, eric clapton waters'ın solo albümlerinde gitar meselesini üstlenmiş gitaristtir ve 90lardan önceki solo turlarında zaten waters'ın yanında çalmıştır. tabii takım tutar gibi müzik zevki geliştiren güruha bunları anlatmakla hata işliyorum orayı biliyorum. gidin futbol maçı izleyin, ne işiniz var waters'la, clapton'la.

senin gibi eric clapton a b.k atabilecek derecede cahil birine bende laf yetiştiremem ayrıca ben waters a laf atmadım sadece clapton un ondan daha iyi olduğunu söledim bence bu böyle ve futbolla alakam olmamasına rağmen olanlar adına söylüyorum ki söyleyecek şey bulamayıp kuduz köpek gibi nereden saldıracağını düşünmekte ayrı bir cahillik örneği bu kadar ithamdan sonra sen floyd dinlesen ne yazar dinlemesen ne yazar ...... ayrıca benim müzik zevkim sabittir ve ölene kadar değişceğini zannetmiyorum ama şunuda bil ki pink floyd dinleyicilerinin yüzde 80 i bi b.k anlamadan dinliyorlar yazık ...

sevgilerle ner
  • koyumorcu • 2 Nisan 2006 00:00 • #618188
    MnemosynE demiş ki:

Uzun zamandır duyduğum en harika haber...Tüylerimin diken diken olmasına sebep oldu birden....Ve sanırım dünya gözüyle görebileceğim en büyük rock peygamberi olacak Roger Waters.20 haziran gecesi hacı olacağız :)

Rokun en büyük peygamberi hatta isası ian gillan dır üzerine tanımam inanmıyorsanız 'jesus christ superstars' müzikalini seyredin...
  • burakerdogan • 2 Nisan 2006 00:00 • #618189
    o bilettki 3 milyon biletix'in aldığı ücret. biletix 3 milyonluk konsere de 3 milyon bilet satış bedeli alması ve 80 milyonluk konsere de 3 milyonluk satış bedeli alması ile meşhurdur.
  • Perfect Sense • 3 Nisan 2006 00:00 • #618190
    Moralim çok bozuk.Ne oldu bu eskinin asi gençlerine? Money parçası yalan mıydı? 315 YTL de neyin nesi... Saçmalık herşey değişmiş besteler kalmış ama ruh ölmüş... Fazla entelliğin sonu budur... bir profesörle oturup içmektense bir kapıcıyla oturup içmek beni daha tatmin eder....
  • necipbaykan • 3 Nisan 2006 00:00 • #618191
    Roger Waters konserinden herkez pay kapma yarışında.18 Haziran Atina konseri bilet fiyatları 106 ve 53 Euro, bizde üç katı.Ölü fazla yıkanınca ya sıçar ya kusarmış.haydi hayırlısı.Bu durmda Atina konserine gitmek daha hesaplı görünüyor, turistik gezide yapmış oluruz.
  • KingCrimson • 3 Nisan 2006 00:00 • #618192
    desenize ön taraflar bomboş olacak!