-
"meraktan soruyoum lutfen cevap verin aranizda o 310 ytl lik blet ten almis olan varmi?? sadece meraktan"
dünya üzerinde o biletten var meraklanma:) hatta yanı başımda.
-
"yalnız biletixdeki ilk 5000 biletin tukendigine inanmiyorum ben 2 gun once aldım biletimi ama bence bi kanıt gostermeliler indirimliyle arasinda 20 ytl fark var hocam bi konser parasi daha cıkar belki!"
ciddi ciddi o kadar bilet satıldı. üzerime kayıtlı olan 10 biletin hepsine baktım, ki hepsi indirimli cinstendi, numaralar 5000den önce. farklı saatlerde alındıkları için aralarındaki fark da anlamlı, e böyle olunca gönül rahatlığıyla o biletlerin satıldığına inanabilirsin. hani benim tanıdıklarım bile 100-150 bilet toplamışken toplam da(indirimli cinsten), e doğal böyle olması.
-
kesinlikle biletler satışa çıktığı ilk anda bir akın oldu,kabul. ilk gün bilmem kaç saatte 5500 bilet satıldı,eyvallah. fakat anlamadığım 16 gündür 12bin bilet nası olduda satılamadı hala. 99ytl olunca mı durdu satışlar
-
oo baba geliyor kesin ordayım..40 milyona bilet buldum zaten gitmezmiyim bee..bekle baba ben geliyorum =)
-
arkadaslar gidiyor ballılar
gitmek istedim ama bilet kalmamıs
cok özel bir şey ya pink floyd sarkıları falan da calar simdi
ama kacıracagım:(
-
ben ank.dan ist.a gidiyorum ya inş. o yola değer diicem-gitmek isteyip de gidemeyenler bana uyuz olucak,o yüzden en iisi ben sesimi kesiim.. ;)
-
müthiş bi konserdi yaa geldim ama hala tadı damağımda
-
şu an konserden döndüm tek kelimeyle süperdi . :)
-
birinci kalite rock şovu izledim bu gece. ekstra vip bölümde rahatca izledim o da güzel keyifti:)
-
Muhteşem kelimesi yetersiz kalır herşey çok güzeldi özellikle wall ve money bi harikaydı gerçekten tadı damağımda kaldı...