-
çüşşşşşşşşşşşşş parayı sokaktan mı tolpuyoruz kardeşim 90 ytl nedir yaa ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????
-
Taylan Ayik dışında tüm alt gruplar çok aptalca knight errant kim ki W.A.S.P. 'ın alt grubu olacak?Önce müzik yapmayı öğrensinler
-
bir biranin 4-5 tl, bir sinema biletinin 10 tl, sebnem ferah, teoman gibi tiplerin konserlerinin de 25 tl gibi bir fiyat oldugu ulkemizde wasp icin 40 tl deger haa parasi olan gider 90 verir.. knight errant da benm bildigim, izledigim kadariyla 2000 yilindan beri sahnedeler tiamat in altina da calmislardi cok iyi bir gruptu haa su anda nedir durumlari bilemem ama kimin muzik yapip yapmadigi kisiye gore degisir
-
Diğer grupları grupdan saymadığımdan yorum yapmıyorum Allah tepenizden baksın sizin ne diyeyim W.A.S.P. 'ın adını kirletmeyi anca siz başarırdınız zaten,yobazlık diz boyu olmuş artık Türkiye'de Whitesnake'in altgrubu İsmail YK olursa hiç şaşırmam artık münafık 3 tane grup çıkıyor,koskoca W.A.S.P.'ın altgrubu olarak Sözüm size Distorted,Knight Errant ve Soul Sacrifice gidin barınızda çalın,biranızı için,W.A.S.P.'ın alt grubu olmayı hiçbiriniz haketmiyorsunuz,hakedenlerinde hakkını yiyorsunuz.Ratt gelseydi kim çıkacaktı?Eminim bi çoğunuz da 4-5 W.A.S.P. şarkısı bilip bilgisayardan tab okuyan tiplerisiniz, 2 tane karıya daha polim yapmak için koskoca W.A.S.P.'ı kullanıyorsunuz ya HELAL OLSUN!
-
Sakin ol abi!Ne yani teklif gelince "Yok hajı biz W.A.S.P.'ın alt grubu olamayız,biz eziğiz" mi diyeceklerdi.Kim olsa bu şerefi kaçırmak istemez.
Bence biraz daha sakin tepki vermek daha iyi.Beğensen de beğenmesen de bu adamlar da emek vercekler.Beğenmediğin bir grup illa kötüdür diye bir şey yok ki.Sana kötü gelen başkasına çok iyi gelebilir.
-
Bak kardeşim doğru bi tanedir.Güneş doğudan doğar bitti.Müzik ya iyi yapılır ya kötü yapılır bunların yaptığı gürültüden ibaret ses dalgasından öteye gidemez bana kimse müzisyenliği ve müziği öğretmesin.
-
bence alt gruplar çok fazla.ayrıca gruplarada yazık, o sıcakta birde hafta içi o saatlerde az kitleye çalacaklarını düşünüyorum..wasp + tek alt grup gayet yeterliydi..
-
Bak kardeşim doğru bi tanedir.Güneş doğudan doğar bitti.Müzik ya iyi yapılır ya kötü yapılır bunların yaptığı gürültüden ibaret ses dalgasından öteye gidemez bana kimse müzisyenliği ve müziği öğretmesin.
=) muzik otoritesisin sanirim? sence gurultuyse biz de oyle mi kabul etmek zorundayiz? neyse dogrulari sen bildigine gore hic suphem yok birgun seni de izleriz
-
bunca yıldır hayal bile kurulamıyacak bişey oluyor WASP Türkiye'de konser veriyor siz neler tartışıyosunuz...yok güneş doğudan doğar yok bilmemne..garaj'da ne işin var o zaman dostum..Wasp ilk defa geliyo ve bir dahada gelmiyecek gidin ya da gitmeyin..ama yapılan yorumlar son derece saçma...alt grupları fazla dinlemem sevmemde tarzım değil ama banada deseler hacı gel waspın altında çal valla kendimi aşar gider çalardım başıma ne geleceğini bilmesem bile..o yüzden bence en güzeli gidip konseri izlemek..
-
muhteşem. yıllardır beklediğim haber. büyüdüğüm gruplardan birtanesi. ve bilet fiyatları bence değer. herhangi bir grup değil w.a.s.p izleyeceğiz.