-
yorumlar gerçekten çok komik..bu ülke hiç bir şekilde Müzik dinlemeyi öğrenememiş öğrenemeyecekte kendi müzisyenine laf atan insanlar zaten W.a.s.p gibi dünya çapında isim yapmıs iyi grupları Bastan kaybetmıstır. "Sadece yazık" hll olsun Türkiye böyle büyük konserler avrupa arenasında iyi bir yere gelecektir...
-
Bak kardeşim doğru bi tanedir.Güneş doğudan doğar bitti.Müzik ya iyi yapılır ya kötü yapılır bunların yaptığı gürültüden ibaret ses dalgasından öteye gidemez bana kimse müzisyenliği ve müziği öğretmesin.
21 Haziran 2006 Çarşamba | Yazan: Frank_Zappa
Benim öyle bi iddiam yok ama sen galiba herkese müzik öğretmeye çalışıyorsun.Okuyan da zanneder ki Joe Satriani kendileri.Bu kadar dar düşünmeyin.Sonuçta Knight Errant PENTAGRAM ICON'da da vardı.Ama PENTAGRAM üyeleri böyle bir yorumda bulunmadılar.Çıkacak grupları önceden biliyorlardı.
Ha sen dersen ki ben hepsinden daha müzisyenim,hepsini cebimden çıkarırım,hatta sokar sokar bi daha çıkarırım,o zaman ben sana bi şey demem.
Heralde alt grup olmak için başvurdunuz,kabul edilmediniz.Bu galeyanın altında başka bi şey göremiyorum ben açıkçası.
D.N:Ne Knight Errant ne de diğer grupların kendi bestelerini dinlemedim.Mesela bana göre Zeki Müren büyük bir müzisyendir.Ama başkası bunu beğenmeyebilir.Gelip de hadi lan ne anlar Zeki Müren müzikten,sadece gürültü yapıyor diyemez.Aynı şeyi ben de sevmediğim kişi veya gruplar için söyleyemem.Sevmiyorumdur o kadar.
Ayrıca bence kendini büyük görmek en büyük günahtır.
-
Arkadaşlar yaşınız itibari ile daha yeni rock-metal dinliyorsunuz, saçmalamayın,bilip bilmeden konuşmayın.
Wasp geliyor,olaydır bu.... adamlar herkesi sırayla getirecek işte.
Akmar pasajında kopya kaset satınaldığımızda,metal tshirt bulduğumuzda sevindiğimiz günlerden bu günlere geldik.
Ne güzel sevinin işte....
Alt gruplar meselesine katılıyorum doğru dürüst gitar çalmayı bilmeyen ve metal zekası olmayan arkadaşlar grup kurup sahnelere çıkıyor, birileri gösterecek farkı yakınlarda umutla bekliyoruz....
Sevmeyen gelmesin kimseyi zorla çağırmıyorlar zaten...Ama sakın Wasp'ta neymiş demeyin heryerde, gülerler size...
-
metal zekası ¿
-
Yobazlık diz boyu olmuş resmen bu çoluk çocuk yorumlarına katılmak istemezdim ama siz beğenseniz de beğenmeseniz de knight errant denen grup, wacken gibi dünyanın en prestijli festivalinde sahne alan türkiye'li iki gruptan biridir, önce herhangi birşey üretin (illa wacken sahnesine çıkmanız gerekmez) ondan sonra yıllarını müziğe vermiş bu insanları eleştirirsiniz...
-
yıllardır hayalinle yanıyorum ben bu adamın 1000 ytl olsun vermezsem en adi ...... olıyım...neon god da orda olucak.....EVERYBODY NEEDS BLOOD EVEN W.A.S.P.
-
Let me detail something.. I don't need no doctor, all I need is my L.O.V.E. MACHINE :p Rüya gibi..
-
ya sen kalk ankara ya gel MANOWAR'ın konserine de gidemedik bu yüzden
-
wasp.... onlar şarkı söylerken ben hayatla ilişkimi keseceğim. uçuyor olmam gerek o sıra !! kimin ayakları yere basar ki ¿ wasp bu ;)))))
-
Bırak Allahı seversen kimmiş bu grup ya, niye tüm camia duymadı, öylemişte böylemiş,nedir yani, kim ki bunlar?
Türkiyede adam gibi grup yok grup, yeni müzik dinliyorsunuz güzel geliyor dinledikleriniz, karşılaştırdıklarınız şeyler de yanlış.
Abuk sabuk örnekler vermeyin, konsere çıkacakmış eyvalla, beğenen dinler beğenmeyen dinlemez, ama çok süper gruptur, onun altında çıkmıştır, bunun altında çıkmıştır, laflarını bırakalım...
Bu arada metal zekası, metal müziğin nasıl yapılabileceği ile ilgilidir,ancak müzisyenler anlar, dinleyici ise "sağlammış" der,
bu davulun aksak rithim çalarken gitarda ne yapılacağı, veya bas 6_8lik vuruşta baterinin ve gitarın uyumu gibi birşeydir.
Metal zekası metali metal yapar, yoksa biryerde punk rithmi,bir yerde grind-core,bir yerde trash sıçar,batırtırır, "biz genel müzik yapıyoruz" diyipte müzik tarzında metal,rock,trash,gore zart zurt gibi şeyler yazan gruplar "biz kendimizi bir tarza bağlamak istemiyoruz" geyinde, aslında tek tarzda müzik yapamayacaklarını bilmelerinden kaynaklarır, bu açıklama da, durumu kurtaran en baba laftır.
Adam trash yapıyorsa, bu tarza bağlı kalabilecek armoni bilgisi ve metal zekası olmamasından kaynaklanır.
Yeni mp3 player alıp dinleyen rock'çı arkadaşlara sabitleyecekleri bilgiler verdim, okuyup okuyup çalışsınlar.