Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

W.A.S.P. @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: W.A.S.P. @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul
  • Frank_Zappa • 23 Haziran 2006 00:00 • #620813
    Evet tam sütüne bastın müzik otoritesiyim ama bana göre joe satriani bir müzik otoritesi değildir dolayısıyla sen beni eleştirecek son kişi bile değilsin knight errant bilmemne festivalinde çalmış bilmemkimin alt grubu olmuş banane,ha altgrup olmak gibide bir olayım zaten sözkonusu değil zaten Türkiye'de tarzım müzisyen yok ama illa Türkiye'den bir örnek istiyorsan''CENK EROĞLU''örneğini vermem şimdilik yeterli olacaktır.Şimdi bulunduğunuz yere en yakın ekmek fırınına gidin ve yemeye başlayın sonra tartışalım.
  • La Rocque • 23 Haziran 2006 00:00 • #620814
    Konser mükemmel olacak,acaba uçuk şovlarından birini yapcak mı blackie :) ? ROCK AND ROLL TO DEAATTHH!!!!

Arkadaşlar saçma sapan yorumlarınızla laf kalabalığı yapıp milleti galyana getirmeyin,sanane kardeşim adamın kaliteli müzik yapıp yapmadığından.

Bana kalırsa wasp la ilgili bişeyler söylensinde insanlar okurken sıkılmasınlar,çünkü sadece milletin canını sıkıyor senin gibiler.Yok gidin ekmek yemeye başlayın,yok bilmem ne.. gebeş..
  • SpeedKillHate • 24 Haziran 2006 00:00 • #620815
    yaklaşık 2 yıl önce( bu siteden ana avrat dümdüz küfür ettiğim için atıldığım gün) yine kendini bişe sanan ve halbuki 3 tane underground virtüöz izleyip bunu yaparkende mısır cipsi yemiş tipler garaj yorumlarında boy göstermekdeydi. 2 yıl geçdi insanlar değişti,ukela idiler ukela x mal oldular. ve bugün yine üye olup baktığımda saçma ve gereksiz kişilerin çoğaldığını ve hiç bir zaman tükenemeyeceğini görüyorum. allahın unuttuğu yerde kimbilir evinde ya da işyerinde ya da okulunda herne zıkkımsa müzik dinlediğini ve icra ettiğini sanıp kendini gitarı bulan ya da ilk klavye çalan insan sananlar garajdan silinemicekdir. bunun nedeni ise garajdaki bu insanların gerçek hayatta ezik büzük kendi hallerinde ve toplumdan yeteri kadar ilgi görmeyen ve internet gibi harika isan mucizelerini siyaset meydanında eline mikrofon verilmişcesine kullanan tipler olmasıdır. bu insanlar gerçek hayatta yokturlar. bunlar yaşamamışlardır.hiç sahneye çıkıp anfisiz ya da twin pedalsız kalmamışlardır. bunlar müziği çocuk parkıdnaki yaylı ata binmek sanırlar. bu gibi insanların internettede ,gerçek hayatta olduğu gibi kendi halinde takılan ezik ve büzük bi tip olması için bizlerin internette gerçek hayattaki gibi olması gerekmekdedir. sözünüzü esirgemeyin. w.a.s.p gümüşden yapılmamışdır. soul sacrifice ın elamanıda tuvalete girip eliyle poposunu yıkıyor,
    w.a.s.p in elemanıda.. teşekkürler...
  • Olumsuz_velet • 24 Haziran 2006 00:00 • #620816
    O zaman "kurtar bizi düştüğümüz bu bataktan,ulu Zappa!!!"
    Sana başka bi söz söylemicem daha da uzatma.
  • starstuff • 24 Haziran 2006 00:00 • #620817
    Bu ne yahuu???insanlar sadece 1-2 şarkısını bilip gruplara laf atmaya ne kadarda hevesliller. ayrıca isteyen saygı çerçeveleri çevresinde yorumunu yapar. ama bişey bilmiyosanız kimseye bok aymayın. W.A.S.P. iyi bi gruptur. hatta çok iyi bi gruptur. o bok attığınız knite errant ı da bi araştırmanızı tavsiye ederim.(dağıldıklarını duymuştum sanırım yeni bi vokalle tekrardan geri dönmüşler müzik camiasına.) ondan sonra konuşun. bi insanın yaptığı müziği beğenmeyebilirsiniz ama bunu söylerken saygılı olalım ve bişey bilmeden konuşmayalım lütfen. pama olsa giderdim. parasızlığın gözü kör olsun.
  • worm • 24 Haziran 2006 00:00 • #620818
    arkadaslar bosunuza kafanızı yormayın yorum yazmak ıcın metal tarıhınde efsaneler vardır buda onlardan bırı kı alt gruplarda gayet basarılı gruplar ve organızasyon cok ıyı yapılmıs
  • worm • 24 Haziran 2006 00:00 • #620819
    lan frank zappa oyle dıyosunda taylan ayık once psıkolojık tedavı gorsun butun eskı elemanlarını tonıyorum onlarda bunalımdan ucuz kurtulmuslar yenı elemanlarına acıyorum kı severımde yaptıgı muzıgı
  • Frank_Zappa • 24 Haziran 2006 00:00 • #620820
    ''Kötülüklerin en büyüğü sığlıktır''
  • Magl0r • 24 Haziran 2006 00:00 • #620821
    ya türk milleti olarak bu kadarız işte...frank zappa ve türevleri gibi tipler oldukça biz daha çoook grup bekler bekler bitarafımızda patlamasını izleriz!

frank zappa denen hücre...sen kimsin?bize albümlerinden bahsetsene?çıktığın konserlere?tabi sadece dünya çapında olanları say fazla yorulmanı istemeyiz...komik olma zappa ya...hem insanların sinirini bozuyosun hem de kendine güldürüyosun bu kadar insanı...biraz onurlu ol...kimse kimseye bilmişlik taslamasın!

her neyse...sonuçta W.A.S.P. türkiyeye geliyorsa sadece bir kural vardır: O KONSERE GİDİCEKSİN! alt grubu olarak nice isimler söylendi Twisted Sister, Sebastian Bach gibi...ama Distorted açıklandı millet yine küfür etmeye başladı...bu konser onun bunun için gidilinmiyo arkadaşlar W.A.S.P. için gidiceksiniz...ha çok mu battı alt gruplar?defol o zaman...W.A.S.P. çıkarken girersin...özellikle Soul Sacrifice gibi cevher bi grubu yedirtmem size!!!aptal saptal yorumlarda bulunmayın...ne Soul Sacrifice, ne de Knight Errant sizin için ölmüyo, siz elit bir kesim değilsiniz...siz onları istemiosanız onlar da sizi istemiyor merak etmeyin...

bilet fiyatları da bence gayet uygun...

köstek değil DESTEK olun biraz...W.A.S.P. bile sizin gibilerin olduğu bir ülkeden çıksaydı umarım şimdiye kadar çoktan batıp gitmişti!!!
  • creep187 • 24 Haziran 2006 00:00 • #620822
    ya bence hiç laf kalabalığına gerek yok. wasp gelecek ve yardıracak abi sahnede. millette eminim dökülecek. zaten uzun seneler boyuncada bu böyle olmuştur. bence türkiye ye gelmeleri süper hatta desteklemeliyiz bile ki bu tip organizasyonlar çoğalsın abi.. alt gruplar umrumda bile değil.. seviyorum ya da nefret ediyorum bu kimin umrunda ? benim zevkim ve benim kulağım bana senin zevkin ve senin kulağınsa sana ait.. yanlış mıyım arkadaşlar ?