-
Müzik dünyası için gerçekten kayıp...Keşke onu tanıyabilecek çağda yaşasaydık...Pink Floyd'da artık yok zaten :((
-
wish you were here dinlicez onun için
:(
allah rahmet eylesin
-
Bu şahsiyete bize Pink Floyd gibi harika bir miras bıraktığı için minnettarım.
-
Müzik dünyası için büyük kayıp, çok üzüldüm...
-
nobody knows where you are, how near or how far..
shine on you crazy diamond..
-
yıllardan beri hep aynı şeyi savunurum tamam deep purple , led zeppelin fakat hep bir ayrı yeri olmuştur PİNK FLOYD un o bir efsane , ulaşılmaz . onu hiç dinlemeden 1979 da ilk gördüğüm kaset kabındaki resimde ,işte benim grubum demiştim.IS THERE ANYBODY OUT THERE.
-
ruhu şadolsun.
-
su an pink floyd dedik mi saygı durusuna geciyorsak bundaki en büyük pay syd barrettındır.. hayatta bir türlü bulamadıgı huzuru ölümde bulur umarım
-
küçükken hep merak etmiştim jimi hendrix janis joplin bob marley jim morrison neden erken yaşlarda öldüler sonra anladımki tanrı sevdiği kulları yanına çabuk alıyor.daha sonra merak ettim neden Pink floydun hiç bi üyesi ölmedi tanrı onları sevmiyomuydu geç anladım melekler ölmez.
-
yavuz çetin,jimi hendrix,jim morrison,kazım koyuncu,kurt cobain,dimebag darrell vs vs vs... şimdi de syd barrett...
yıldızlar birbir kayıyorlar...R I P Crazy Diamond...
-
''Madcup laughs-1970'' albümü demo lardan oluşan bir albümdür...hatırlıyorumda; bana ritim gitar çalmaya başladığımda Beatles la beraber çok şey öğretmişti...ama psikolojik yapısı onu insanlardan izole yaşamaya itti...keşke öyle olmasaydı...