-
kötü oldu napalım başımız sağolsun pink floyd vay be , ne grup haa adamlar destan yahu çok güzel bir ün yaşam herhalde neyse syd barret aklına sağlık kurmuşun böyle güzel bi grup mutlaka gidiliyor öbür tarafa eminim orada da iyi işler peşindesindir=)pink floyd hep burada
-
umarım o boyutta mutlu olur...
-
zaten ölü gibiydi ama gercekten öldügünü ogrenince bi garip oldum yav. normal bi tepki dimi bu :S
-
Öbür tarafta da bulur uyuşturucuyu
-
welcome my son welcome to machine! what did you dream? it's allright we told what to dream... you dream of a big star who played the main guitar...(...) so welcome to machine!
senin hikayeni dinleyerek büyüdüm,şimdi anlatma sırası bana geldi ha? ne diyebilirim ki, wish you were here! wish all of you;you,hendrix,marley,cobain(my lovely cobain)...were here!
hepsine benim için sarıl orada çılgın elmas!
-
o her zaman bizim armızda olucak
-
SYD'in sayesinde pink floyd gibi bir grubu dinliyoruz..böyle mükemmel bir grubun ilahı olduğu için,böylesine güzel parçalar yaptığı için minnettar kalmak lazım kendisine..
çaktırmadan da olsa hayatımda çok şey değişti bu sayede..
her ne kadar kendi kabuğuna çekilmiş olsa bile yaşadığını bilmek yine de çok güzeldi..öyle bir insanla aynı dönemde yaşamak büyük mutluluktu benim için..
müzik dünyası adına büyük bir kayıp..
kahrolduğum anlardan biridir syd'in ölüm haberini okuduğum an..ama devam edeceksek öbür tarafta ben onun yanında olacağım..
parlamaya devam SYD.. bulması kolay olsun..
-
Müziği hiç bir zaman bırakmadı. Ölümünden sonra evindeki eşyalar, kullandığı bisiklet,kitapları ve " klasik gitarı " satışa çıkarıldı . http://www.sydbarrett.org/ Syd barrett deli filan değildi. Kız kardeşi onun ne kadar normal bir insan olduğunu anlatıyor... Depresif bir yapısı vardı ve sanatçılarda görülen genel buhranları yaşadı.. Pink Floyd üyelerinin cenazeye katılmamış olmaları da berbat bir şey. Zaten sağlığında da hiç aramadılar Barrett'ı.
-
Ben eskiden bilmezdim Barrett falan. Yeni yeni öğrendim ki adam ölüverdi. Pink FLoyd'un büyük hayranıyım ama galiba Syd olmasa Floyd olmazdı. EN iyi şarkıları hep Syd'in anısına yazmışlar. See EMily play güzel şarkı