-
hayko nun canli performansı süper yaaa.acaip coşturuyor...
-
daha albumunu bile dinlemedım
-
ilk çıktığında pek iplemiodum haykoyu (: ama harbii hayranım şu an yaptığı müziğee ya! yakından görme fırsatım oldu çok da tatlı bişii :))))
-
ya keşke bu amca albüm yaparken de sahnedeki kadar özgür olabilse...ortaya feci bişi çıkar..
-
yarası saklı da özenti biri diyordum ama fırtınam son kez ve görmüyorsunu dinledikten sonra kararım değişti. şu ana kadar türk rocuknda duymadığımız vokal bolluğuyla armoni dersi vermiş resmen. takdir ediyorum.
-
Önce sahnede izledim bir iki kere, sonra albümü dinledim. Nerde canlı nerde albüm, adamı ne hale getirmişler dedim kendi kendime. Ama geçenlerde öğrendim ki albümü kendisi evde kaydetmiş. Hatta komşular rahatsız olmasın diye fazla yüksek sesle çalışmamış falan filan. Şu anda sadece albüm kayıtlarını dinleyip not verenler canlısını izlediklerinde epey şaşıracaklardır. İkinci albümünü de evde kaydetmezse sahnedeki haline daha yakın bir şeyle karşılaşacağımız kesindir.
-
Farklı, aykırı ama bir o kadar bizden kokuyor, yapmacık değil, kendisini yaşıyor belli, beğendim... Elektronik müziği destek olarak kullansa daha analog ve sıcak olurdu, gerçek enstrümanın tadını hiç bir program veya sample veremiyor ne yazık. Teşekkürler
-
seviyorum ben bu adamı:)
-
Adamım!!!!
Yaa bu adamın canlı performansını izlemeden karar vermeyin.
-
abi bence bu adam bi moka yaramaz fazla fuzili gereksiz bi kişilik
ve de çok özenti bu neya daha admın tarzı belli bile değil be kardeşim oyüzden yol verin gitsin