-
hayko cepkin sadece bir sanatçı değil bir ekol bence...herkesten farklı,herkesten derin....ve herkesten iyi..gerek imajı gerekse müzik anlayışı olarak eşsiz...bir sonraki albümünü bekliyorum sabırsızlıkla...
-
heyt bee...gazetelerden birinde türkiyenin marilyn manson'ı yazmışlar...eh ne diyelim...çok ilginç,tırsınç bi insan yaa.ama etkileyici.
-
tanımıyorum kendisini :S
-
şimdi şarkılarını dinledim. iyi hoş parçalar ama klip görünüşü, şarkılar falan baya bi itici geldi... soğuk bi havası var... fazla da enterese etmez zaten beni... yorum yazmak için dinledim sadece... bu kadar :)
-
ilk kulağıma iliştiğinde hoşuma giden sonra tv'de görünce uzak durulmasını anladığım kişilik.. ama helal olsun çocuk tarzını yaratmış..
-
albümündeki şarkıları dinledim.hepsi birbirinden güzel türkiyenin elektronik rock müzik ustası bence :)
-
ben ilk defa şimdi dinledim. çok sıradan bir vokal rengi.. sözlerde bi farklılık yok, arabeskin hemen hemen her şarkıda kullandığı kelimeler. klibin birindede tamamen M. Manson ve rammstein dan alınmış triplerle dolu. hiç orjinal birşey olmamış.
-
katılıyorum kadeşim :)
-
Kendine özgü, üstün bi kişiliktir hayko ! Marjinal oldugu kadar alkçakgönüllü mütevazi ,her eve lazım bişey :-)
-
mükemmel klavyeci... tek rakibi richard clayderman :):) seviyorum haykoyuuuu!!!! hayko baba...............