-
bi insan sahnede bu kadar mı enerjik bu kadar mı içten olabilir hiç bi kaprisi olmyan geçekten çok iyi bi müzisyen yolu açık olsun ikinci albümü bekliyoruz !!! 4 gözle eskişehir ve ankarada izledim muhteşem sahne performansı mükkemel
-
Bu adam çok önemli bi adam ya...kendisini müziğe adamış nadir insanlardan.
Sahnede başka bi adam,muhabbet ederken başka bi adam.
Çok seviyorum ben bu sarı kafayı=D
-
Türk Rock piyasasına iyi ki çıkmış dediğim adam!!Diğerlerinden çok daha iyi nedeni de kendisi şarkıları en iyi zenginleştiren enstrumanda(klavye) usta olduğu için kuru gitar seslerinden sıkıldığımız bi dönemde ilaç gibi geldi!!! kaliteli işten anlayanlar ve kulağı zengin armoni arayanlar sevecektir Hayko'yu
-
bence beklediğimin üstündesin bravo hayko yolun acık olsn
-
10 numara adam vallahi!
-
Vakit darlığından sadece "Yarası Saklı" yı dinleyebildim. Tam anlamıyla harika olmuş. Tonlar, sözler.. Devamını bekleriz.
-
hiç alakam olmayan biriydi. zeytinlide dinledim. sahne şavu iyi denebilir. şarkılarıda gayet güzel.
-
kendisi bir zamanlar demirkan'ın arkasında calıyodu.klavyeyi sağlam calıyodu.bu adamın piyasaya atılmasına bizzat sevindim.dısarda bile iş yapar hayko cepkin.
-
eheh ben dinlemeden once boyle ozenti bir sey sanmistim saclar falan ama iyiymis yani fena degil
-
ya adamın göz yapısı çok dikkatimi çekiiyor yaa sanki kendisi yapıyor sürekli böyle diyorum sonra saçmalama nasıl kendisi yapcak diyorum ama ya seviyorum bu grubu yaa