-
Bu haberi görünce vay be neydi ne oldu dedirtiyorinsana..Nerden nereye bekçi başarılarınızın devamını dileriz efem..
-
Hayırlı olsun gercekten güzel bir studyo olmus tebrik ederim allah utandırmasın ne diyelim
-
gittim gördüm, anadolu yakasına açılmış en iyi stüdyo bence ekipmanları ve stüdyoları görmelisiniz, mühendislik harikası diyebiliriz. güzel bir sound yakalamak için gidilecek tek yer.
-
bu paraya anca anketlerde "bravo abi süper olmuş" ları duyabilirsiniz. 2 hafta sonra havası söner çok pahalı ve değmez alternatifleri 15 liraya mevcut. neyse derenin orda sinek boldur canı sıkılmaz arkadaşın:) yinede başarılar..
-
yav bi şube de trabzonda açsanız da beni komşu katili olmaktan kurtarsanız süper olur burda bi tane bile stüdyo yok ilgililere duyurulur
-
Bekçim seninle tanışacaksak koşa koşa geliriz ben seninle tanışıyım sokaklarda müşteri bile ararım valla. Ne bu gizem hocam bilmem kaç bin kişi üye seni merak ediyor... Kadıköyde olması iyi olmuş.. Başarılar
-
Garaj'dan iyi para kaldırmış demekki :P...
-
Bu şarkılar adam olmaz :)...Kardeşim allah nedense müzisyen adama ticaret yapma yeteneği vermiyor...Ama para önemli değil fantazi olsun diyorsan helal olsun sana,çok kişinin fantazisini sen gerçekleştirmiş oldun...Odaları çevire çevire kullanırsın artık.
-
hakkaten ya, bekci amıca, nedir bu gizem yhaf? zamannda gorillaz felan da boyle yapıyodu ama bak, en sonunda gozuktuler!! e senden de bekliyoruz artık... fani dunya, bugun var, yarın yokuz... gormeden gitmeyelim...
bi de hayırlı olsun studyo olayı... ankaraya da bekliyoruz boyle bi guzellik artık...
-
tebrikler,hayırlı olsun,başarılarınızın devamını dilerim,,
reşat demirkol