Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy'de Açıldı!

• Zangoch • 2 Ekim 2006 00:00 • #622842
    Daha gitmedik gezmedik görmedik de, bu Performans odası denilen mekanda nasıl bir olay var?
  • ceyda_satanist • 2 Ekim 2006 00:00 • #622843
    hayırlı olsun
  • aranhrice • 3 Ekim 2006 00:00 • #622848
    çok güzel olmuş belki bi ara uğranabilir :)

ama düzgün türkçeyi bu kadar savunan garaj da neden hala "amfi" yerine "anfi" yaziliyor?
    amfi "amplifikatör"ün kısaltılmışıdır
    anfi ise "iki" anlamına gelir anfi tiyatro diye kullanılır ki o da yanlış bir kullanımdır.. o kullanım sadece kolezyum gibi dairesel yapılmış tiyatro yapılarında kullanılır onun dışındaki tiyatrolar için de "açık hava tiyatrosu" kullanımı daha uygundur.. ilginize
  • define • 3 Ekim 2006 00:00 • #622849
    anlamadığım taraf açıcak parayı nerden buluyosun diye soruyosun çok garipsiniz bu insanlar birikim yapmıylarmı sizce bu siteyi hayra falanmı açtılar sanıyosunuz,açmı yaşıyolar sizce.ayrıca niye bunu dert ettiniz çok ayrı bi konu hayırlı olsun dersiz veya gidip çalarsın orda olur biter bukadardır sende çalış sende stüdyo aç mesela bizde soralım nasıl açtın diye.....
  • yavuzküçükyıld • 3 Ekim 2006 00:00 • #622850
    Performans ve Kayıt gibi çalışmalar şu anda bu işi bir seviyeye getirmiş olanlar için. Pek tabii ki ilgili arkadaşlara güzel fırsat.
    Ancak hiç bilmeyenlere yönelik bir ders veren bölüm fikri nasıl?..
    Umarım böyle bir bölüm yaparsınız.
    Eğer yaparsanız, gelen öğrenciler, çalışmaya gelen grupların içinde canlı örnekler görerek kendilerini daha iyi geliştirecekleri bir ortamda yetişmiş olurlar.
    Çeşitli kategorilerde hoca bulma imkanı da oluşur.
    Seminer,workshop gibi sağlanacak fırsatlar da cabası.
    Bu girişiminizin destekçisi olarak hayırlı uğurlu olmasını ve yurdumuzun her köşesine yayılmasını diliyorum.
    Sevgiler,
  • cehennemindibi • 3 Ekim 2006 00:00 • #622851
    Eyvallah Üstadlar Cok Guzel Gorunuyor Ugrayıp Bir Hayırlı Olsun Demek Gerek ..
  • bluesrockjazz • 3 Ekim 2006 00:00 • #622852
    Pardon bekli atlamış olabilirim . Ama ens felan varmı yoksa herkes kendi ens kendimi getiriyor ..
  • sadelimon • 4 Ekim 2006 00:00 • #622853
    çok sçma tanıtım yapmışınız sanki pazardan domates falan alaçağız gibi olmuşşş
  • _CHARLOTTE_ • 4 Ekim 2006 00:00 • #622854
    Ya gitarları biz mi getircez ya?
  • whyhione • 6 Ekim 2006 00:00 • #622860
    girdim,gördüm,çaldım 25 tl kesinlike değer.umarım bu studyonunda zamanla içine edilmez..