-
Daha gitmedik gezmedik görmedik de, bu Performans odası denilen mekanda nasıl bir olay var?
-
hayırlı olsun
-
çok güzel olmuş belki bi ara uğranabilir :)
ama düzgün türkçeyi bu kadar savunan garaj da neden hala "amfi" yerine "anfi" yaziliyor?
amfi "amplifikatör"ün kısaltılmışıdır
anfi ise "iki" anlamına gelir anfi tiyatro diye kullanılır ki o da yanlış bir kullanımdır.. o kullanım sadece kolezyum gibi dairesel yapılmış tiyatro yapılarında kullanılır onun dışındaki tiyatrolar için de "açık hava tiyatrosu" kullanımı daha uygundur.. ilginize
-
anlamadığım taraf açıcak parayı nerden buluyosun diye soruyosun çok garipsiniz bu insanlar birikim yapmıylarmı sizce bu siteyi hayra falanmı açtılar sanıyosunuz,açmı yaşıyolar sizce.ayrıca niye bunu dert ettiniz çok ayrı bi konu hayırlı olsun dersiz veya gidip çalarsın orda olur biter bukadardır sende çalış sende stüdyo aç mesela bizde soralım nasıl açtın diye.....
-
Performans ve Kayıt gibi çalışmalar şu anda bu işi bir seviyeye getirmiş olanlar için. Pek tabii ki ilgili arkadaşlara güzel fırsat.
Ancak hiç bilmeyenlere yönelik bir ders veren bölüm fikri nasıl?..
Umarım böyle bir bölüm yaparsınız.
Eğer yaparsanız, gelen öğrenciler, çalışmaya gelen grupların içinde canlı örnekler görerek kendilerini daha iyi geliştirecekleri bir ortamda yetişmiş olurlar.
Çeşitli kategorilerde hoca bulma imkanı da oluşur.
Seminer,workshop gibi sağlanacak fırsatlar da cabası.
Bu girişiminizin destekçisi olarak hayırlı uğurlu olmasını ve yurdumuzun her köşesine yayılmasını diliyorum.
Sevgiler,
-
Eyvallah Üstadlar Cok Guzel Gorunuyor Ugrayıp Bir Hayırlı Olsun Demek Gerek ..
-
Pardon bekli atlamış olabilirim . Ama ens felan varmı yoksa herkes kendi ens kendimi getiriyor ..
-
çok sçma tanıtım yapmışınız sanki pazardan domates falan alaçağız gibi olmuşşş
-
Ya gitarları biz mi getircez ya?
-
girdim,gördüm,çaldım 25 tl kesinlike değer.umarım bu studyonunda zamanla içine edilmez..