-
!
-
Türk Olmak Bir Gururdur Ve Bu Gururu Tüm Ülkeyle Beraber Paylaşmak Türklere Türklüğe Yakışır Bi Hareket.Eğer BU Zaferi Atalarımız Canla BaşlaMücadele Ederek Kazandıysa Bizde Bu Gün Bu Ülkeyi Bu Ülkenin Değerlerini Canla Başla Savaşarak Korumalıyız...
Bunlara Sebebiyet Veren Bu Kutlamarı Gönül Rahatlığıyla Yapmamazı ağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Sonsuz Sagılar Sonsuz Şükranlar...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Not:S.O.A.D Bu Gün Acaba Rahat Uyuyabiliyormu...
-
tüm TüRK Milletinin Cumhuriyet bayramını kutluyorum ,bu güzel ülkemizin kıymetini bilelim...
-
ulan bekçi seni seviyorum ben aslında ! Herkesin bayramı kutlu olsun değerini bilelim !
-
" Yurtta barış, dünya da barış."
Muhteşem bir söz.
-
Gençliğe hitabe ve İstiklal Marşı'nı Garaj sayfaları altına eklemeniz çok güzel ve anlamlı.
Bugün düşüncelerimizi ve ürettiklerimizi özgürce paylaşabildiğimiz buradan, herkesin Cumhuriyet bayramını ben de kutlarım...
-
kolay olmadı bunu başarmak...
-
ATAMIZ bize düşünmeyi özgürlüğü başka milletlerin mandası altında yaşamaya mecbur olmadığımızı öğretmiştir lütfen unutulmasın!!YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYEEEEE ATAM İZİNDEYİZ...
-
Dünyanın en şerefli milleti Türk Milleti'dir.BU milletin dışında hiçbir millet komşuları tamamen düşmanlardan oluştuğu halde ayakta kalamamıştır..Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve inançlı Türk Ordusu'nun bizlere armağan ettiği bu toprakların kıymetini bilmek ve bu toprakları ve Ay Yıldızlı Bayrağı canımız pahasına korumak onlara sunabileceğimiz en güzel teşekkürdür.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!Tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!!!
-
Tayyeap in de Cumhuriyet bayramı kutlu olsun...(!)
Atam umarım bizi izleyip kahrolmuyorsundur.Ülke bugün kimlerin elinde diye dert yanmıyorsundur.Ama emin ol bomba gibi bir nesil gelecek emin ol.Sen içini ferah tut Atam Türk gençliği senin izinde.
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET,DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR!