Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

29 Ekim 2006 - Değerini Düşünün!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 29 Ekim 2006 - Değerini Düşünün!
  • gitarist • 29 Ekim 2006 00:00 • #623457
    her gecen gun garajın degerı gozumde dahada buyuyor hıc bı sıtede bu 29 ekım ıbaresını gorememıstım ıyı kı varsın garaj
    Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
  • nEVeReVeR • 29 Ekim 2006 00:00 • #623458
    kutlu ve sonsuz olsun..
  • yavuzküçükyıld • 29 Ekim 2006 00:00 • #623459
    Deyyusların hepsi anlayacak bu Cumhuriyet'in kıymetini.
    Bu kıymet ki, hemen herbirimizin bir yakınının, iki ya da üç kuşak önce, uğruna can verdiği istiklal savaşında , namussuzlara karşı tüm yokluklara rağmen savaşan Ulu Önder Atatürk'ümüz ve silah arkadaşlarının siz gençlere emanet ettiği Cumhuriyet'tir. Bu değerli duyguyu yaşayamıyanlar zaten köle olmaktan, ruhlarını satmaktan başka bir şey bilmezler.
    Hepinizin Bayramı Kutlu olsun.
  • Mumya_Bebek • 29 Ekim 2006 00:00 • #623460
    Türküz..Mutluyuz:P
  • korn_big_fan • 29 Ekim 2006 00:00 • #623461
    Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
  • kaşif • 29 Ekim 2006 00:00 • #623462
    Gerçekten dilimize kültürümüze sahip çıkmak ne demek bunları değerlendirelim.

Dilimize kültürümüze sahip çıkmak demek; ağızlarımıza sakız ettiğimiz 'Atam izindeyiz' lafının hakkını vermek demek. Tarih, kültürüne diline sahip çıkmayan milletlerin nasıl yok olduğunun örnekleriyle dolu. Bunu bildiği için Atatürk şu vasiyeti etmiştir:
    ''Bakınız arkadaşlar belki ben çok yaşamam. Fakat siz ölene dek ,Türk gençliğini yatiştirecek ve Türkçe'nin bir kültür dili olarak gelişmeye devamı yolunda çalışacaksınız. Çünki Türkiye ve Türklük, uygarlığa ancak bu yolla kavuşabilir.''
    TÜRK DEMEK TÜRKÇE DEMEKTİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
    (Bu meşhur sözü nedense yarım öğretmişler bize aslı bu şekildedir.)
  • kardel • 29 Ekim 2006 00:00 • #623463
    kutlu olsun türküz gururluyuz mutluyuz
  • ermanben • 29 Ekim 2006 00:00 • #623464
    En büyük bayram demek yanlış değil gerçekten de.. Keşke ilköğretimde, lisede çocuklara Atatürk'ü 'putlaştırmadan' gerçekten kim olduğunu ve neler yaptığını anlatabilsek, anlatsak. Ama sürekli medyada gördüğümüz aynı tipler Atatürk'e sahip çıkmayı bırakın, A'sını bile ağızlarına almazlar (bu günlerde kullandıkları sembolik sözler dışında).. Niye hiç düşündünüzmü? Niye bu basın ayarlı? Kim koruyacak sahip çıkacak bu devrimlere? Biz çıkabildik de mi kutluyoruz? Kutlamaların aksine üzülsek yeridir..
  • haki72 • 29 Ekim 2006 00:00 • #623465
    Modern Türkiye ve Cumhuriyetin genç temsilcileriyiz...
  • Diane • 29 Ekim 2006 00:00 • #623466
    Herkesi Tayyipin şeyhin önünde diz çökmüşken çekilmiş fotoğrafını zihinlere kazımaya davet ediyorum. Kaliteli müziği seven insanların aynı zamanda dolu ve duyarlı insanlar olduklarını varsayarak bu yazıyı okuyan herkesi cumhuriyete sahip çıkmaya davet ediyorum. Aksi halde bu site gibi serbest düşünce platformlarına elveda demek zorunda kalırız ve ortada ne müzik kalır ne de rock'ın özgürlükçü felsefesi.