Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alen Konakoğlu @ GaRaJ Performans Merkezi - Kadıköy - İstanbul

• preLude3 • 4 Aralık 2006 00:00 • #623856
    dumanci kizlar falan gelmesinler o gün kendilerine baska ugraslar bulsunlar :) davulcularin bu adamdan ögrenicekleri var...
  • Drumernex • 4 Aralık 2006 00:00 • #623857
    Alen konakoğlunu beğenirsin beğenmezsin..tarzı sana uyar uymaz kendin bilirsin...Adam burda sohbet düzenliyo konuşucak birikimlerini aktarıcak..eğer dinlemek istemiyosanda gitmezsin..Ama kalkıp burdan ahkam kesmek emeğe saygısızlık etmek kimsenin hakkı değil..30 yaş civarı müzikle uğraşan abilerimiz alen e laf atmışlar..Onlara sormak lazım alen konakoğlunu eleştiriyorsunuzda kendiniz bu yaşa kadar neden bi baltaya sap olamadınız?Tmm olamadınız o zaman olanlara birazda olsa saygı gösterin ben dinlemem gitmem diin ama bundanda davulcumu olur demeyin...Çünkü müzik his işidir duygu işidir..Ve Davul da bu his ve duyguyu en teknik şekilde yansıtan enstrumandır...Çalan herkese saygı duyulması gerekir..Hasetlikte yine kendinize zarar verirsiniz...Hazmedin...
  • makalin • 5 Aralık 2006 00:00 • #623858
    alen iyidir ya
  • liberate • 5 Aralık 2006 00:00 • #623859
    zevkli bi deneyim olacak alen için ve gidecek arkadaşlar için inşallah orda olucam
  • fıçkın • 5 Aralık 2006 00:00 • #623860
    orda olmak isterdim.. kulağa hoş geliyor..
  • vast • 5 Aralık 2006 00:00 • #623861
    ooffff yaaa... neden istanbul... neden ankara değil... ya bekçi amca, inşallah iyi para kazanırsın ya da onun gibi birşeyler olur da ankara'ya da açarsın studyo... ne guzel yaa... alen de geliyor:s kıskandım gercekten...

bu arada izdiham olabilir, dikkat!!!:)
  • kanazkavraz • 5 Aralık 2006 00:00 • #623862
    ortalık fena karışmış.. arkadaşlar.. cok fenasınız.. :) muzik herşeyden once bir begeni işidir. begenen olur begenmeyen olur.. alen iyi bir tuşeye sahip saglam metronomu olan bi davulcu.. tabii ki kendi çapında buldugu aktaracagı şeyler vardır elbet.. sizde oraya cıksaız sizde bulurusunuz acaba ne yapsam diye.. ama onun artısı işte duman diye adlandırdıgınız ve inasanların yerlere goklere cıkaramadıgı tokarzan grubuunda olmasıdır.. tamam suğper herşey.. turkiyede rock demiim de .. dunyadda olmayan bi rock muzigi oluşuop ulkede anlayamadım gitti.. ama herkes emek veriyor.. gerci zamanın da izele bile caldı alen :) ama emek ve iştir saygı gosterin. kişisel baza indirmeyin...
  • gokhankalafat • 5 Aralık 2006 00:00 • #623863
    onun ne derece iyi bir baterist olduğunu anlamak için müzikten anlamak lazım..eski dostuma başarılar dilerim..
  • muratım • 5 Aralık 2006 00:00 • #623864
    Ya arkadaşlar sonuçta adam emek veriyor,birazda olsa saygı gösterelim lütfen...Ama kesinlikle duman ROCK falan yapmıyor hatta alakası bile yok...Buda böyle biline...
  • pearljam • 5 Aralık 2006 00:00 • #623865
    istemeyen gitmez.....boşuna tartışmayın diyorum....
    başarıyı kıskanmayalım