Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alen Konakoğlu @ GaRaJ Performans Merkezi - Kadıköy - İstanbul

• SlayeR18 • 5 Aralık 2006 00:00 • #623866
    emeğe saygı doğru hiç birimiz onun yerinde değiliz ama bazı kişiler allah aşkına süper,harika davulcu demeyi bıraksınlar...
  • tearful days • 5 Aralık 2006 00:00 • #623867
    abi iyidir alen ya dumanın davullarıda öyle çok kolay davullar değildir zatenki bunda cengiz baysalın elinin değmiş olmasının etkisi büyük, he burda kimse türkiyenin en iyi davulcusu demiyoki alne için ayrıca, ama adam gayet tecrübeli ve işi bilen biri bunu gözardı etmek saçmalık olur diye düşünmekteyim, hayde bakalım unutmassam, üşenmessem gelirim la :)
  • herbert_vtrnr • 6 Aralık 2006 00:00 • #623868
    Tamam arkadaşlar kimse Aleni beğeniyorum diyemiyecek buralarda!!!!Ya yapmayın ya herkes istediğini beğenebilir.Ne anlamsız tartışmalar adam pop rock tarzı fark etmez sonuçta müzisyen!İyi kötü bi birikimi var onu paylaşacak isteyen gider isteyen gitmez.
  • funky jumping • 6 Aralık 2006 00:00 • #623869
    alen konakoğlu çok iyi, başarılı bir davulcu. umarım çok güzel geçer. ben gelemeyeceğim ama gidenlere iyi seyirler ve dinlemeler diliyorum.
  • sunburnbass • 6 Aralık 2006 00:00 • #623870
    Arkdaslar herseyden önce arastırıp konusmak daha sağlıklıdır.Alın okuyu sonra bidaha yoru yaparsınız..Bu arada bilmeyenler Musicians Institute'ün ne derece büyük bir müzik okulu olduğunu internetten arastırabilir..

Alen Konakoğlu
    1977 doğumlu Alen Konakoğlu 1988 de davulla tanıştı 1994 te ilk konserini cover yapan bir grupla verdi daha sonra ceşitli gruplar ve barlarda çaldıktan sonra Teoman'la çalışmaya başladı daha sonra Haluk Levent, Climb, Duman gibi sanatçı ve gruplarla albüm kayıtları ve konserlerinde eşlik etti .
    1999 sonunda Los Angeles'ta bulunan "Musicians Institute" Recording Institute of Technology bölümüne girdi. Steve Smith, Scott Handerson, Victor Wooten, Virgil Donati, T.J Helmerich, Brett Garsed gibi ünlü müzisyenlerin albüm kayıtlarında asistanlık yaptı. Chick Corea'nın ünlü Mad Hatter stüdyosunda kayıt asistanlığı yaptı ve 2000 sonbaharında Türkiye'ye döndü ve Duman'la konserlerde çalmaya başladı daha sonra Sertab Erener, Demir Demirkan, Nil Karaibrahimgil ve birçok grup ve sanatçilara albüm ve konserlerinde eşlik etti.
    Alen KonakoğluYamaha Davulları ve Istanbul Agop Zilleri sponsorlogunda Duman grubuyla Türkiye Çapında konserlerine devam etmektedir.
  • get this • 6 Aralık 2006 00:00 • #623871
    the climb'ın ilk albümünde baya iyi bi performans göstermişti ancak dumanın şarkılarını bi bakıma cover olarak çalıyo yani kendinden bişeyler katmıyo.laf atan arkadaşlar climb'ın ilk albümünü dinlesin derim
  • define • 6 Aralık 2006 00:00 • #623872
    bazı şeyler belirsiz ve net değil bu tartışmalarda biir çıkıp iyi bişeyler yapmaya çalışır biz o insanlara ya duygusal olarak bağlanırız ya nefret ederiz adam iyibişey yapsada yerden yere vurmaya hakkımız vardır onu alen konakoğlu öyle veya böyle çalışıyo şansı yaver gitmiş veya zekiymiş biyerlere gelmiş hayatında ve şuan olduğu yerde bunun için hayıflanmak nedendirki arıca sen kimsinki bukadar yerebiliyosun ben o kısmı anlamıyorum sevmemek en doğal hakkındır ajdarda sevilmiyo mesela ama yerden yere vurmak oda müzikmi yapıyo deemek gelişmemeiş beyin göstergesi yaş ilerliyo herzaman ama zeka ilerlemiyo görmüyorum keşke bukadar ateşli daha iyi konular bulup tartışılsa....
  • yildiray • 6 Aralık 2006 00:00 • #623876
    gelen yorumlar okadar amatörce ki bişeler yazma gerksinimi hissettim.öncellikle dumanın albümlerinde davulları alen konakoglu degil bilgi üniversitesinde öğretim üyesi , Percussion Institute of Technology, L.A.'dan mezun olmus Türkiye'de virtüöz derecesine en yakın olan davulculardan biri Cengiz baysal calmaktadır. Alen konakoglunun gercek performansını dinlemek icin climb grubu referans alınabilir. Belki alen türkiyenin en iyi davulcularından biri değildir ama emin olun burak gürpınarın sahip olmadığı kadar teknik bilgisi vardır.(Zaten burak gürpınarın baget tutuşunu bile incelerseniz eğer, hic bir sekilde doğru olmadığını göreceksiniz).Bu yüzden alenle burak ı kıyaslamak cok yanlıstır kanaatimce. dogruyla yanlışı kıyaslamak gibi bişe..
  • SlayeR18 • 6 Aralık 2006 00:00 • #623877
    valla yildiray burak nasıl tutuyo bi açıklarmısın benim bildiğim 2 tutuş onlardan bırınıde burak yapıyo senın bildiğin kaç tutuş var açıklada bizde öğrenelim
  • Life_is_RoCK • 6 Aralık 2006 00:00 • #623878
    Harcanıyor dumanda ;)