Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Serdar Öztop Elektro Gitar Atölyesi @ GaRaJ Performans Merkezi - Kadıköy - İstanbul

• GaRaJ Bekçisi • 18 Kasım 2006 00:00 • #623914
    Atölyenin bir özetini, izleyen arkadaşlarımızdan biri yazmış bana gönderdi. Makaleler bölümünde yayınlanacak. Çekilen resimler ve videonun bir özeti de paylaşılacak. Aramızdan başkalarının paylaşımlarını da galeriler bölümüne bekliyoruz.

Yavaş yavaş daha da bilinçleneceğiz. Biz bu işi devam ettirme niyetindeyiz. Haftaya Nurkan Renda bizlerle birlikte olacak. Bu workshop'la ilgili detaylı bilgiyi ilgili haberin altında bulacaksınız.

http://www.garaj.org/haber/16758/nurkan-renda-garaj-performans-merkezi-kadikoy-istanbul.htm

İlgililerin ilgi gösterip kendilerine bir şey katmaları dileğiyle...
  • aydngelnseslr • 19 Kasım 2006 00:00 • #623915
    Başka bir şey için orda bulunurken, kendimizi Serdar Öztop atölyesinde bulduk, iyi ki de bulduk. Gayet faydalı ve dinlenilesi bir etkinlikti. Müzik, sohbet, bilgi paylaşımı...Her zaman gidilmeli, dinlenmeli, fırsatları değerlendirmeli der, saygılarımı sunarım ;)
  • rubber soul • 19 Kasım 2006 00:00 • #623916
    Sevgili aydngelnseslr'in başka bişey dediği biz oluyoruz :)

Grubun ismini değiştirip başka bişey mi yapsak.Tam seminer sırasında sarı odada bağırıp çağırıyorduk.Dışardaki kalabalık arada saydam stüdyo kapısını hohhohlayıp içeriye baksada çalmaya devam ettik.Semineri bende bu kapı sayesinde müziğimiz eşliğinde izledim :)
  • Noryth Aquanum • 19 Kasım 2006 00:00 • #623917
    Dal gibi bir yağız delikanlıymış Serdar Öztop , onu gördük.Bir de ciddi bir eğitim alınmadan da gitarda neler yapılabildiğini gördük.Ayrıca mütevaziliği için de Serdar Öztop'a buradan el sallarım. :)
  • GaRaJ Bekçisi • 21 Kasım 2006 00:00 • #623919
    Atölye izlenimleri ve bir özet video'yu kapsayan makale GaRaJ Makaleler bölümüne eklendi.

http://www.garaj.org/makale/77/serdar-oztop-grj-performans-merkezi-18-kasim-2006/1.htm

Katkısı için wogon'a teşekkürler...