-
Çok hoş bir sürprizdi.Herkes"İsmini vermek istemeyen" sevgili Bekçinin sesini duymuş oldu :).GaRaJ'ın gerçek dünyaya(!)ilk adımına tanıklık ettik.Onun için küçük ama GaRaJ için büyük bir adım .
"Bekçiyi pek sevmezler ama" :)
-
yoksa bekçidemi piyasa oluyor?:)) biz bekçiyi gizli kimliği ile tanıyoruz (seviyoruz) olmuyor böyle:)) yakında tv'lere filanda çıkar, bekçimizin bir özelliği kalmaz!
-
"Özellikle Bekçi'nin ses tonu ve diksiyonu çok başarılı olmuş. Tebrikler! Tülay hanım'ı destekleyecek bir soprano vokal düşünmez misiniz? Ayrıca Ali Fuat Gülmez bazı yerlerde ritmi kaçırmış sanki... Ancak gerçekten çok başarılı."
Bu şekilde bir yorum yazmak hep içimde kalmıştı, yıllardır okurum hakkımızda yorumları, Bekçi hakkında da yazmak nasip oldu :) Geyik oldu ama naapalım...
Ciddi kısmına gelirsek, gerçekten iyi olmuş, hem tanıtım açısından hem de GaRaJ.org'un farkının ortaya konması açısından. Teşekkürler, garaj adına Bekçi'ye...
-
evet bende dinledim bekçimizin çok yanık ve kibar tonlu bi sesi var..
-
ben kendisine radyo programı sunmasını/hazırlamasını tavsiye ediyorum... bu kadar müzik bilgisi ve bu hoş sesten daha geniş kitleler faydalansın :)
-
alllaahım bu adamı gören cennettlik zaten......sesini duyduk mutlu oldukkkkk....!!yokmu abi harbiden gören..?
-
sesi de kendisi kadar karizmaymış be..:) tahminlere gelirsek:
cinsiyeti - erkek..ona eminim
yaş - 28
boy - 1.74
saç - siyah ve kısa..
göz - oha..o kadar da değil...onu tahmin edemiyorum..
"poposundan yıldırımlar çakıyor" gibi düşüncelerim yok oldu ama..
kısacası çok sevindik.."bekçiyi pek sevmezler ama...:))" kısmını sevdim..severiz ama garo abi..
-
adamın orda resmi var siz adamı anlatıyorsunuz. :)
-
kara kaşlı kara bıyıklı mavi şapkalı bi insan :)
resmi var harbiden...
bu adamdan o ses nasıl çıkar bilmiyorum ama...
-
Heralde TRT 'e uydurmuş ses tonunu ve diksiyonunu ,şiir gibi sevgili bekçim..:) :)