-
garaj bekçisi ciddi bir fenomen.. vokalistimiz de en son arıyordu!! :)
-
vay bekçim benim be, güzel güzel konuşmuş..temiz çocuk allah için...
-
Bak işte şimdi daha çok merak etti bekçi amcayı.. Adsl kablolarını takip edip bulcam valla :P Yaa cidden sırf bu iş için istanbula gidince kadıköye garaj stüdyolarına gitcem. kimin bekçi olduğunu söylemezlerse rüşvet dahi veririm :D
-
Rivayete göre bekçi amcanın gözlerine bakan taş oluyomuş :D onun için insan içine çıkmıyomuş.. Ayrıca başka doğa üstü güçlerinin de olduğu söyleniyo..hatta kimileri onun bi kurtadam olduğunu söyler :P onun için çıkamıyomuş gündüzleri..
-
Süper güzel bir tanıtım yapılmış. TRT 1 bu işten anlıyor. Eeee, tabi bizim GaRaJ Bekçimizin de gizemi bir müddet daha devam edecek... Böyle olmasının güzel tarafı da var bence. Ama, sonuçta çok meşhur olacak. (Hakediyor da..)
Sohbetin başlangıcında doğal olarak heyecanlanmış ama hemen atmış heyecanını. Çok da güzel konuşmuş, birçoğunuzun dediği gibi.
Bekçi Logosunu görüp de eski tip bekçi amca sanılan GaRaJ Bekçimizin ne kadar süper bir eleman olduğunu anladık. Demek ki logoya bir yenilik yapmak lazım. Yok yok, şaka yapıyorum. Bizim bekçimiz gönlümüzde böyle yatıyor.
Sonuçta, hepimizin bir parçası olan bekçimizin GaRaJ.org'a verdiği emek -tabii diğer arkadaşlarıyla- gerçekten övgüye ve ünlü olmasına değer. Bu değeri hep yüksekte tutacaklarına ve hizmeti gene bizlerin ayağına getireceklerine inanıyorum. Ses tonları yalan söylemez...
-
TRT Radiosunun spikerine sorsak , abi bu kadar gizem ne yaa!!
-
Garaj bekçimiz için gerçek bir fnomen demek yanlış olur bence. Ogerçek bi numen haa ne dersiniz??
-
hepimiz birer garaj bekçisi değilmiyiz nuhhaahh
iğrençççim
-
Çok gençmiş bekçimiz ya kim acaba bu bekçi? :)))
-
vaaay karizma sesi varmış bekçimizin :)
anketlerden de bahsetmiş :)