-
Bekçimiz dile gelmiş... cok keyifli bir söyleşi olmus:)
-
ehueheu vay bea bekcimize bak cok esrarengiz yafff ben korkmaya basladım ismini falan acıklamıyo inmisin cinmisin korkmaya baslıyorum:PpP
-
Şu meşhur bekçi logosundan o sesin çıktığını hayal bile edemiyorum. Ya bekçi, bari şu logoyu daha gerçeğe uygun yapsaydınız. :)) Ama adını ve yaşını bile gizleyen birinin resmini buraya koymasını bekleyemeyiz tabii. :)
Her şey iyi güzel de, araya sıkıştırılmış, "Bekçi'yi pek sevmezler ama..." sözü hakikaten komik olmuş. Ulu orta söylenir mi bekçi ya! Çilekeş'i, Pin-up'ı söyledin, oldu olacak en çok sorun çıkaran üyelerin eşgallerini de verseydin. :)) Bir de en çok dinlenen müziğe "rock..." diye cevap vermişsin, devam edeceksin gibi geldi. "Herhalde 'metal' diyecek" dedim ama sanırım dilin varmadı. :))
Bu arada Bekçi'yi gören var mı diye merak eden arkadaşlar; bir rivayete göre bekçi, yaklaşık iki yıl önce Garaj üyelerince düzenlenen yoksullara yardım konserinde görülmüş ve duyduğuma göre iki kolu + iki bacağı + iki gözü + iki kulağı; ortak çarpan parantezine alırsak: iki (kolu + bacağı + gözü + kulağı) varmış. Benden söylemesi.
-
bekçi bazen hafif r harfini yutuyo :)ama güzel bi söyleşi olmuş güzell ifade etmiş sunucunun konuyu başka yere çekme çabasına rağmen yoksa bekçim pek şaka yapmadan gayet ciddi knouşuyodu yani...ben sevdim söyleyişi telafuzuda halletmiş enazından bekçi işini burdaa gayet ciddi bi şekidle yapmış yine yerini bozmadan...:)
-
vaay bekçi abi nasılda biliyor kendini sevmezler beni demiş:P
-
tanıyanlar elbette var. ben tanıyan bir kaç kişi ile tanıştım. ama tanıyıp ne yapacaksınız kel göbekli bişey işte. yanılmıyorsam 28 yaşında falandı. Dışarda burda ki kadar karizmatik değil :)) şu bıyıklara baksanıza tatlıseste bile böyle karizma yok. tipik türk erkeği işte kel göbekli biri. Bekçi abi imla kurallarına uymaya çalıştım atarken bunu mazeret göstermezin umarım :). aa bu arada söyleyişi dinlemedim merak etmiyorum, birde üşeniyo insan tıklamaya ama bekçi abimiz bitane. keşke bekçi ben olsaydım böyle süper olurdum(hatta oylama yapalım diyorum).
-
Koş be bekçi abi :)
-
-kimsiiiiiiiiiin seeeeen?? :))
-
Seni bulucam bekçi.....bulup tebrik edicem bir iki tahminim var ...
garaj çalışanları bile sır vermiyolar ama seni bulucam..piskopata bağladım
-
işte bu ses...