-
ilk duyduğumda şaka falan sandım,harika bi haber yeni şarkıları sabırsızlıkla beklicem:)))))
-
gençler tarafından buna verilen önem biraz olsun ülkenin durumuna verilseydi neler olmazdı neler...
-
Allahım inanamıyorum şaka olmalı bu
-
valla billa yazık acıdım hepinize , hayallerim gerçek oldu diyen insanlara bak :) hayalleriniz bu kadar değersiz ve anlamsız demek , boşuna yaşıyosunuz boşuna , ölün hepiniz !!! Sadece para için müzik yapan bir grubu ki yurtdışındaki gruplarla karşılaştırdığımızda yaptıkları müziğin wc sesine benzemesini düşününcede gülüyorum artık :)
-
arkadaşlar athena tam olarak dağılmadı sadece 2-3 yıl gibi bir süre..askıya alındı...ayriyetten yeni cover yapacak yalnızca cover yapacak bir grubun temelleri atıldı grupta;davul:burak gürpınar (kurban,athena)bass:tarkan gözübüyük (pentagram) gitar:kerem özyeğen (mor ve ötesi) şimdilik temelleri atılmış olan projede olanlar bunlar ama kimene ki kurban tekrar bi arada oleeyyyy....
-
burak yeni imajıyla minibüscüye benzemiş.. :)
2 Ocak 2007 Salı | Yazan: In Desert
evet doğru panik'in klibinde topkapı topkapı diye bağıran kim sanıyon....
-
Ya Kurban dağıldığında çok üzülmüştüm.Yani tam en manidar sözleri , insanın başını döndüren müziklerle kaynaştırmaya başladıklarında ayrılamazlar diye düşünüyodum.Her ne kadar zaman içinde yolunu seçenlere saygı gösterip onları öyle kabul etmeye çalıştımsa (hatta bir ölçüde başarılı bile oldum) da Kurban ayrıydı ya ; fakat ben hala inanamıyorum.Ya grup üyelerinden ya da bilen birisi doğrulasın nolur ya ....Yanlış anlamayın yalancı demiyorum ya da kimseyi suçlamıyorum ama ne bileyim böyle duyunca hem çok heycanlandım hem de inanamadım.
-
Çok iyi oldu...
-
ya işler çok karıştı birisi gerçek bilgilerle ayrıntılı bir açıklama yapabilir mi acaba? evet kurban birleşti (reklam ya da başka birşey herneyse...)tamam anladık onu...panik, athena? şu protesta arkadaşın bahsettiği olay ne oluyor?deniz abi askere gidince ne olacak?
ne olur birileri bu soruları cevaolasın !!
-
Panik devam edicek((grup üyelerinden alınmış bilgi))
Athena dagıldı
Deniz yılmaz subatta askere gidiyo 15 ay((bizzat kendisinden alınmıs bilgi))
böyle..