-
basardik.. onlari birlestirdik(niye kendime pay biçiyosam eee o kadar mail attik adamlara beni dinlediler tabi ki...hehe)
-
aslinda düsünüyorumda; daginikken daha bi efsanelerdi simdi böyle sevindim de düstüler ya gözümden niye böyle oldu ya...
-
evet arkadaşlar bencede güzel olmuş kurbanın birleşmesi kalite iş yapıyolardı adamlar dağılması bi handikaptı ama yanlış sona erdi ve işte kurban nerde kalmıştık
-
duyduğumda yolda arkadaşımın üstüne uçmuştum sevinçten
burak'ı tanıyamamıştım saçları kahverengi onu biliyordum da sakal falan da kahverengi olunca tanıyamamış kısa süreli sevincim kursağımda kalmıştı
-
herşeyin başı deniz...
-
Kurbanı canlı izleyemidmde diye derdimden yanıodum ama artık izleyebileceem we bu aldıım en güzel ama en güzel hber ::D:D:D:D::) kalitesiz müzik yaptıgını soyleyenler war kımseye zor dinleltilmiyo bu sarkılar daa ıyısını yapında bısde dınneelım:@kurabana laf yok bu arada pentagramada cok sewındım ne hayırylı bı yıl ya bu 2007::D
-
yaa iyi haberde insanın burnuna ister istemes reklam kokusu geliyo ee öyle oluncada celişiyosun..... nediyelim herkese hayırlı olsun
-
Anketler işe yaradı :)
-
kurban severlere hayırlı uğurlu olsuun ne diyim
-
Bir arkadaş reklam kokuyor yazmışta.Abi saçmalamışsın yani reklam kokmasıyla ne alakası var ya..Adamlar toplandığını söylemeyecek mi??Ben gerçekten havalara uçuyorum ya..Gerçekten çok sevindim.Bu ses biter mi?Kurban iyi ki biraraya gelmiş.