Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Tekrar Biraraya Geldi!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Tekrar Biraraya Geldi!
  • jagler7 • 6 Şubat 2007 00:00 • #625177
    abi süper oldu su bi aydır bayram yapıyorum türkiyede bence bi duman bi kurban gerisi yalan ne iyi ettinizde birleştiniz simdi ortalıgı yıkma zamanıııııııııııııııııı
  • DaNitHEfiLtH • 11 Şubat 2007 00:00 • #625178
    pek severdim çok iyi olumş
  • j_newsted • 20 Şubat 2007 00:00 • #625179
    Ne lam bu bi dağıl bi toplan bahçede oynayan ilkokul çocukları gibi ama iyi oldu da athenaya yanarım :P
  • guitarist_88 • 27 Şubat 2007 00:00 • #625180
    "ya ben çok büyük bi kurban hayranıyım ama ayrılıp tekrar birleşmeleri çok saçmaydı umarım bunu tekrar yapmazlar diyeceğim ama askere gidenler olucak içlerinden o yüzden gene bi ayrılık olacak galiba.... "

ahahahaaaa gülmekten öldüm desem yeridir..bir deyim anca bu kadar bi cümleye oturur.
    güldüm ve herkese anlatmadan geçemeyeceğim.
    büyük hayrana bak.. birleşmeleri saçma diyo.. çok büyük hayransın,hayran kaldım hayranlığına
    :D
  • _morgoth_ • 17 Mart 2007 00:00 • #625181
    deniz yılmaz 15 ay yok...bu haberi bi siteden falan okumadım...yakın zamanda çok yakın arkadaşımı askere yolladım...muhabbet aynen şu şekildeydi...

-hüseyin koğuştakilerle aran nasıl ?
    iyi valla burda da anlaşıyorum herkesle
    -sevindim
    heee bu arada bizim koğuşta bi sanatçı var
    -sanatçı mı??...hımm...kim ? ne sanatçısı ???
    kurban diye bi grup varmış tabi ben bilmiyorum da
    -evet?
    işte bizim deniz orda söylüyormuş
    -hö?
    -nasıl yani?
    -o adam askere mi gitti :S
    evet...hatta yan yatağımda
    -ciddi misin hüseyin?
    evet...kurban diye bi grup bilmiyorum nerden sallicam?
    -vay be...şansa bak...
    -sor bakalım baterist burak kurban da kalıcı mı?
    he yaaa...bütün gün onları anlatıyo...kafamı mikoyo adam...
    -olum çok şanslısın o adam kafadır ve bayaa fanı vardır o adamın(kurban severim ama aşırı değil...hard adamım ben...)
    -yanında bi cevher yatıyo kıymetini bil...
    -aranız nasıl peki muhabbetiniz?
    iyi yaa 30 un üstünde ama çok kafa eleman...hatta geyik yapıyoruz seni gruba alalım diyo bana :P
    -bağını koparma bence hüseyin...
    ama acemi den sonra ankara ya gidicekmiş sanırım
    -vay be gerçekten dumur oldum :)

bu olay harfiyen doğrudur...şuan samsun da acemi birliğinde askerdir arkadaşım ve deniz yılmaz...bu yazıyı yazma amacım ilgi çekme ya da ''vayyy be arkadaşım ın asker arkadaşı'' gibi aptalca böbürlenme değildir...sadece kurban haberini görmüş ve burada öylesine şaşkınlığımı belirtmekti...aynı zamanda da askere gitti dağıldı yorumları var ise bunları çürütmekti...neyse öyle işte...
  • Hörsturz • 17 Mart 2007 00:00 • #625182
    sansa bak arkadasdaki ama tanimiyor deniz yilmazi o kötü hahah
  • jeddy • 22 Temmuz 2008 00:00 • #625183
    çok iyi olmuş konselerine gitmek için sabırsızlanıyorum.