Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Tekrar Biraraya Geldi!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Tekrar Biraraya Geldi!
  • elektromanyak • 10 Ocak 2007 00:00 • #625167
    kurban demişken ? ECA nerde?:)
  • telecaster52 • 10 Ocak 2007 00:00 • #625168
    evet uzun dönem yaparsan 18 ay birde amacım polimik yaratma değil herkesin kendi düşüncesisonuçta. fakat athena yok duman yok meydan kurbana kaldı gibi yorumlar bana saçma geliyor .sonuç ta bahsedilen gruplar birbirnden çok farklı ki kurban gibi bir grubun böyle bir şeye ihtiyaçı yok.
    kurbanı tanımayan yok sevende çok para verip albümü alan yok bütün sorun bu bence .türkiyede yaşanan en büyük sorun bu kimse albüm almıyor artık ..
    9 Ocak 2007 Salı | Yazan: theend

ASKERLİK 15 AY.

bu dagılma kararı bildigim kadarıyla rockistanbul konserinde alınmış(Kurban a talep ve kişisel durumlar yüzünden olabilir), athena, duman , kurban la aynı kategoride değil ama sonuç olarak aynı kitleye hitab ediyor(17-23).. Deniz ve Buraka saygım sonsuzdur.. Deniz lider ruhlu bi insan ayrıca, bunu bazı kişilerin ukalalık olarak anlaması eminim ki Deniz i üzmez. Ayrıca meydanı boş bırakmak olmaz, yoksa buralara eskiden oldugu gibi kurt iner. Kurban bence piyasayı boş bırakmıcak.

he birde askerlik 18 ay ne zaman oldu? uzun dönem askerlik 15 aydı :S
  • bamya0 • 10 Ocak 2007 00:00 • #625169
    İlk konser 26 Ocak' ta. Studio Live'da. 18 yaş sınırı var. Fiyatlar: 22,5 YTL. Bilginize...
  • theend • 11 Ocak 2007 00:00 • #625170
    herkesin düşüncesine saygı duyuyorum .17-23 yaş arası kitleye serdar ortaçta hitap ediyor ne bilim tarkanda hitap ediyor .bence böyle mantık yürütmek doğru değil .ozaman duman elenmanları askerden gelince insanlar kurbanı dinlemeyi bırakıp dumana mı dönücekler neyse dostum polemik olmasın demiştim ama oldu sanırım.(bu arada askerlik evet 15 ay eskiden 18 aymış eskilerde kim kaldı zaten :)))P )
  • jazzgırmeister • 12 Ocak 2007 00:00 • #625171
    arkadaşlar neden kurbanın birleşmesine sevincinizi daha çok göstermek yerine ha-bire güzel medyamızın çarpıttığı gibi sizlerde bu birleşmenin altındaki nedenleri arıyorsunuz ki:) yani önemli olan burada olayın nasıl geliştiği değil olayın nasıl neticeye vardığıdır.İyi ki yeniden biraraya gelmişler...!
  • telecaster52 • 12 Ocak 2007 00:00 • #625172
    arkadaşlar neden kurbanın birleşmesine sevincinizi daha çok göstermek yerine ha-bire güzel medyamızın çarpıttığı gibi sizlerde bu birleşmenin altındaki nedenleri arıyorsunuz ki:) yani önemli olan burada olayın nasıl geliştiği değil olayın nasıl neticeye vardığıdır.İyi ki yeniden biraraya gelmişler...!
    12 Ocak 2007 Cuma | Yazan: jazzgırmeister

sen sus gız gopgopcu :D
  • panik_431 • 13 Ocak 2007 00:00 • #625173
    Bakın leyn athena burak'la kurulmadı doğal olarak onsuz devam edilebilir,ama Athena dağılmadı sadece 1-2 sene ara verdiler.
    Kurban para için birleşmedi 1,5 sene ne yaptı bu adamlar parasızmı kaldı hayır hepside alın teriyle,müzikleriyle para kazandı lütfen asılsız şeyler yazmayın buraya
  • pisiko_özge • 28 Ocak 2007 00:00 • #625174
    arkadaşlar haticeye degil neticeye bakın birleşti ya size ne ki birleştimi birleşti evet tamamya hem yakışıklı baterist burak athenaya yakışmıyodu sıkıcı ve anlamsız müzik yapıyor diyen arrkadaş dinlemesin o zaman zorlamı dinletiyolar bence türkiyede en iyi rock grubu oldugunu düşünüyorum tabiii benim düşüncem
  • _black_ • 5 Şubat 2007 00:00 • #625175
    bu ses bitmez
  • maydonozz • 5 Şubat 2007 00:00 • #625176
    ya ben çok büyük bi kurban hayranıyım ama ayrılıp tekrar birleşmeleri çok saçmaydı umarım bunu tekrar yapmazlar diyeceğim ama askere gidenler olucak içlerinden o yüzden gene bi ayrılık olacak galiba....