-
süper bi haber..!!!!
-
bence hepsi oyundu abi...yani piyasaya baksanızza şimdi duman yok athena yok bi kurban kaldı adamlar akıllı tam zamanına denk getirdiler hayranlarıda zaten bi özlem içinde şimdi bi albüm yapsalar veya yapmasalar bile bu albümleri satsın die yapılmış bi oyun bence...........
-
kurban bayramının benim için anlamı bu,Türkiye'de fanı olunacak tek grup,sabırsızlıkla bekliyorum ilk konsere toplu gidilmesi taraftarıyım
-
inş. istanbul anadolu yakasından başlarlar bu özlemi gidermeye iyiki varlar..
-
bu arada genç gitaristte döktürmüş canım kardeşim bugün kurban bu kadar çok seviliyosa bu o adamların hiç piyasa çalışmamasından dolayıdır.. bakınınz pentagramda aynı şekilde ve bakınız athenaya,mor ve ötesine belli dönemler piyasa çalıştıklarını düşündüğüm bu grupları seven kadar sevmeyende inanılmaz fazladır... albümünü onlar ilk çıkardığında aldık zaten ayrıca şimdiyekadar korsan piyasasında yerini çoktan almış ve fink atmaktadır o albüünm bu saatten sonra satışı olmaz amaaan neyse döndüler ya gerisi boş..
-
türkiye de bu tarzlarda hiç bir grup albüm satsında para kazanlım diye bakmıyor bu yüzden ben inanmıyorum albümüz satsın ya da var olan albümün rakımı yükselsin dediklerine ama haber süper...
-
abi mükemmelsiniz ya...
-
ya acaba bu athenayı dagıtmak icin bir komplo olabilirmi :P :)) saka saka ama iyi olmus birlestikleri sevindim
-
valla ne diyim bu ayrılık ve birlesim planlı da yapılmıs olsa sonuc olarak uzulen tum kurban severler eminim haberi duyunca havalara ucmuslardır...
Hosgeldiniz...
-
baktılar tek başlarına bi işe yaramicaklarını anladılar.. düşündüler taşındılar.. kurban cifliğe geri döndü... bana göre planmış bi olgu bence ama hayırlısı olsun :D.. bi kurban sever olarak sevinir gibi olduk...