-
son söz dediğin bitiştir sanma başlamaktır da herşeye bazen unuttum deyip yalanlara kanma kurban olduğunu biliyorum zaten...bu ses biter mi?...niye bitsin???....ne oldu bitti sandın di mi??????kesilir mi bu ses?..ha??
-
Çok sevindim, bir yandanda athena için üzüldüm Burak'ı gruba getirmek için herşeyi yapmışlardı çok üstüne düşmüşlerdi çocuğun yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu,ama kurban athena arasında dağlar var KURBAN perfect...
-
super ya super..once pentagram etkinliklere başladı ve eski cdlerini piyasaya surucek hepsini simdide kurban yeniden toplandı...yeni sarkıları gelsin yaa sabırsızlanıyorum :D
-
işler iyice karıştı ama sevindim
-
güzel...umarım son albümlerinden daha sertlikte olur çıkışları...başarılar ne diyelim...
-
şaka gibi. dağıldıklarında doğru düzgün açıklama yapmadıkları gibi toplanma açıkmasıda komik olmuş. neyse sonunda doğru düzgün konserler ve şarkılar dinlemeye devam edebilcez sonunda...
-
burak iki işi birden nasıl kabul etmiş anlamadım?? neyse en iyisi olmuş bu arada çok düzgün yazıyorum kafayı yiyeceğim.
-
hersey reklam baska bırsey degıl yazık valla herkez artık aynı duruma geldı
-
bu kadar çabuk birleştiler ya ayrılmaları reklam gibi birşey oldu...
-
erovision a katilip tekrar dagilirlar bence :)