-
öyle veya böyle bir araya geldiler işte onları dinlemek çok keyifli olacak bizim için önemli olan da bu zaten =)
-
arkadaşlar bende fazla bilet var..eğer ilgilenen olursa tel. numaram 05055968154..
-
uyku girmeyecek gözüme bu gece...... birde system i dinleyebilsem tam olacak ama o biraz imkansız gibi
-
Arkadaslar fazla bilet mevcuttur isteyenler 05378218428 nolu telefondan bana ulasabilirler...
-
iyi olmş bnde +18 e giremeyebilirim ama 12 yaşındakilerin onu gerçekten benimseyerek dinliyceklerini de sanmıyorum...
-
süperdi... burak sandığımın şöyle bi 7-8 katı daha sağlammış denizde aynı şekilde sandığımın şöyle 16-17 katı daha manaqmış sahneye çıkan vandan gelen arkadaşlada baya bi içli dışlı olduk en önde olunca yerimizi kapmak içinde az tekme tokat yemedik süpperdi konser gelemeyenler çok şey kaçırdı diyebiliriz
-
kelimeler yetmiyor anlatmak icin.. yazamadim adam gibi bisi..
-
konser süperdi, özellikle burak herzamank gibi... yanlız yalanı çalmamları dikkatimi çekti, neden çalmadılar anlamadım en çok istenen şarkıydı, gerçi yinede süper eğlendik, tepindik, zıplayıp hopladık, ellerine sağlık hepsinin
-
konser harikaydı Van'dan gelen arkadasa gelme sarkısını söyleme geyiği süper oldu çok eğlendik gelmeyenler gerçekten çok sey kaçırdı