-
Çok faydalı bir etkinlik .Besteciler için ülkemizde pekte yerleşmemiş müzisyen hakları(keza tüm sanatçılar)konusunda bilgilendirici bu tür etkinlikler sık sık yapılmalı.Zaten MMA,MSG,Mesam gibi kuruluşlar işin ehli bu tür konularda;besteci ve benzeri, tüm üretimde payı olan müzikçilerin faydalanması lazım gelen bir seminer.O gün kısmetse oradayım.Böyle etkinliklerin sürekli olması dileğimle.
-
düzenleyenlerin emeklerine sağlık gerçekden bu amatör gruplar için büyük sorun umarız orda olabiliriz!!!
-
Modern Müzik Akademisi
Adres ve iletişim bilgileri için
www.mma.gen.tr
-
haberi yeni okuduğum için pişman oldum cidden..orda olmak isterdim.bu tür seminerlerin bol bol düzenlenmesi dileğiyle..kolay gelsin.
-
etkinlik daha geçmedi. bu cumartesi, hala katılabilirsiniz.
-
rubber soul'a katılıyorum.Böyle etkinliklere ve düzenleyicilerine minnettar olmamız lazım.Bu arada böyle bir habere benle beraber 5 yorum yapılmasıda çok düşündürücü.
-
Gittik gördük efendim,sorularımızı da sorduk.Yalnız katılım çok azdı.Bora Uslusoy ve arkada oturan zat-ı muhterem,bize cesaret amaçlı konuşmacıların laflarına karışıp sorular sordular.Sonradan dinleyiciler de açıldı saçıldı.Hemen arkamda oturan Pin-up sözcüsü hanfendi sayesinde pin-up'ın sorunlarına da vakıf olduk.Güldürdü bizi sağolsun.Genel anlamda güzeldi.Güzel bir sohbetti.MMA ve MSG'ye teşekkürler.