-
işte bi tane daha süper mega ultra kültrlü ve müzik bilgisine sahip biri daha:Dklavye başında bir şeyler yazmak ne kolay değil mi:Dben de garaj a zart zurt bir şeyler yazan birisi değilim ama böyle şeylere de dayanamıyorum işte..Bomboş bir muhabbet var koca sayfada..Ve bahsettikleri şey müziğin geleceği olabilir..Neyse dah da bir şey yazacak değilm..Süper müzik bilgileriniz tonlarınız zart ve zurtlarınızla sizi başbaşa bırakıyorum..
-
ee be vatandaş şu monte edilmiş bilgisayarın mantıklı bı acıklaması olsa gercekten, enstrumanın enstrumanlığına bişeyler katsa amenna...neymiş net e girebiliomuşşun da akorları indirebiliomuşşunda.....laptopunu yanında taşısan ölürmüsün.:):):):):
-
insanın manganın gitaristi olup alası geliyor.
-
teknonoji özürlümüyüz yoksa uzaktan öylemi gözüküyoruz anlamadım... ulen ne olmuş birleşmisse birleşmiş eleman piyasa sürmüş ister kullanırsın ister kullanmazsın zevkler ve renkler misali.. okadar para dökmüşler tutulur tutulmaz bu onların sorunu bize ne ya delinin biri bi kuyaya taş atmış bi sürü akıllı çıkaramamış gelsin bi görelim bakalım neymiş kullanmadığım bişi için yorum yapmam....
-
ben kesinlikle yapılmamalı diyorum fenderin üstüne bi pc takıp devrim yaratmaya çalışmışlar ama fender başlı başına üzerinde sonradan ekleme bişeyler olmadanda bence bi devrim...lütfen gitarla pcyi karıştırmasınlar bizimde moralimizi bozmasınlar.
-
kullanımı kasar, her türlü
geliştirmek iyidir, ama kullanım kolaylığı nerede. sadece direk kayıt olayında artısı var. yoksa bunla internete girersen, sapı oraya buraya çarpar. aha getti dağ gibi gitar dersin. sonra da sapsız olarak notebook olarak kullanmaya devam edersin.
-
güzel birşeye benziyor. geliştirilebilirse daha da güzel olacağına inanıyorum. internete falan girmek için değilde prosesör niyetine kullanılabilirse çok güzel olabilir. ama yinede sadece gitarın verdiği zevki vereceğini düşünmüyorum.