-
gidersem kalibreyi izlemeye giderim...:)
-
Major bu organizasyonda yer almayacak, afisler daha onceden bastirildigi icin ismi gorunuyor. 18 Subat Pazar gunu cikacak. Bilginize..
-
http://www.myspace.com/bronxclub
-
guns'n roses,motley crue,skidrow....off off offf
bunları zamanında sahnede görememiş olmanın verdiği acıyı bir gecelik te olsa bastırabileceğimiz süper gece!!!!
-
80 kalıbre
vodoo medıcıne
broken chaıns kalıtelı grupları yıne toplamıs organızasyon sahıplerı..çekın derılerınızı ,yırtık pantalonlarınızı konsere gıdıyoruz, saclarımızı savurucaz....
-
arkadaşlar konser gününde beraber olamadık son anda karar değişikliğiyle ama ilerde yeni konserlerde buluşmak dileğiyle.80 kalibre CaNeR...
-
Güzeldi ya. :9
Sound Theory
-
bu kadar güzel bir gecede çıkan gruplarında güzel olmasını dilerdim.ilk başta çıkan grup hangisiydi bilmiyorum ama o çapkalı vokal gibi bir vokal hayatımda dinlemedim bence vokalliği bırakmalı.ikincisi vodoo medicine grubunuda açıkçası begenmedim vokalleri ölesine sölüyor,bir poison fallen angel çaldılar riffler yalnış.bir grup çıktı pentagram çaldı onuda anlamadım.alakasız oldu baya.road rash grubuna selamlar vokalleri cidden hard rockın hakkını verdi.diğer kötü çalan gruplara 10 şarkı izni verirken road rash a 7 tane çaldırdılar bir çekememezlikmidir nedir anlamadım.lütfen kaliteli grup!!!
-
road rash baya iyiydi...
-
harika bir gece oldu bütün grupların ellerine sağlık road rash veya diğer gruplarla herhangi bir sorun yok belirli bir program var broken chains'de 6 parça çaldı. Gecede iyi veya kötü çalan grup diye adlandırmayın o grupların hepsi birbiriyle arkadaş böyle geceler yapmayı planlarken grupları birbirine düşürmekten çok biraraya getirip saha fazla eğlenmeyi hedefliyoruz.Çok güzel bir konser oldu bütün gelenlere ve gruplara teşekkür ediyorum.