Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

80's Nightt Vol.2 @ Bronx - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 80's Nightt Vol.2 @ Bronx - Taksim - İstanbul
  • justinyen • 19 Şubat 2007 00:00 • #626222
    Selamlar.. Ben Road Rash'den Burcin. Siteye uye olmadigim icin Soner'in Account'undan yaziyorum. Oncelikle bizi izleyen ve eslik eden herkese tesekkur ederim. Duyduguma gore "Soundtheory" adli grup bize 1 ton laf etmis. Bize ileri-geri konusmanizin sebebi bizim size zil sehpasi vermemiz mi acaba? diye hatirlatirim. Ayrica diger gruplarin kendi sayfalarinda yaptigi reklamlarda Road Rash ismini koymadiklari icin, benim hi-hat kelepcemi ve zil sehpami tum gruplara vererek tum dertlerinden kurtardigimiz icin bir tesekkur bile alamadigimiz belirterek asil tesekkuru biz sizlere ediyoruz. Road Rash bu tur organizasyonlarda kendi tonmayster'i ile gelecektir an itibariyle. Aksi taktirde istedigi sound elde edilemezse sahne almayacaktir..

Saygilar.
    Road Rash Burcin
  • bak • 19 Şubat 2007 00:00 • #626223
    saçmalamayın arkadaşlar kimse seviyesini düşürmesin gereksiz tartışmalar yaratılıcak bir forum sitesi değil bu site. Site'nin içeriğini bozmadan olumlu olumsuz yorumlarınızı yazın seviye düşürmeden yapın ne yapıyorsunuz. Gecenin amacı belli hiç bir gruba kasıtlı yapılmış herhangi bir durum yok. Bu yazılar devam etmemeli daha fazla herkes gayet iyiydi ortam herhangi bir amaç yok bu sebepten dolay abartmaya da gerek yok müzik yapıldı o gece herkes çok iyidi gelen bütün seyircilere çok teşekkürler çalan bütün gruplara çok teşşekkürler. Bu tarz yorumlar devam etmesin rica ediyorum...
  • beklicem321 • 19 Şubat 2007 00:00 • #626224
    Road Rush'ı çok övdünüz :)
    Canlı bir dinlemek lazım bakalım varmı o kadar:)
    Bir dahaki konseri bana da bildirirseniz herkesi toplar gelirim.
    Dipnot: Polemiğe gerek yok.. Herkes elinden geleni yapmıştır zaten. Ellerinize sağlık her nekadar dinleyemediysem de :(
    Bir dahaki sefere..
  • Leprosy_666 • 19 Şubat 2007 00:00 • #626225
    :) gereksiz polemik. Tanıtayım kendimi ilk bir Adım Kaan Broken Chains in basscısıyım! Road Rash benimde sesim kotuydu farkettiyseniz 1 saat o ter icinde halimle pedalla ugrastım:) herkezin illaki bir problemi oluyor bunları artık şansa baglıyalım birde olayın üstünden 2 gun gecti. daha polemige insanları yargılamaya gerek yok. orda sahneye cıkmak bile büyük bir sey cunku kendi sesini iyi veya kotu olan sesini seni dinlemeye gelen insanlara duyuryorsun. birde grupsan yorum ve elestrilere daima hazır olman lazım benki cok agresif adamım(kimse yanlıs anlamasın kişiligim bu) bu durumda gayet her seyi soguk kanlılıkla karsılıyorum olgununlugun ve soguk kanlılıgın geregi budur! oradaki herkez kendi capında güzeldi yok işte biz iyidik siz kotuydunuz tipindeki elestirileri bırakın bunu gruplar degilde oraya gelen izleyiciler tartıssın sonucta onlara dinletmeye calısıyorsunuz kendinizi orda kimse kimsenin hakkını yemedi aralarındada en az sarkı calan biziz hatta 6 sarkı:) ama dedigim gibi canları sagolsun kimsenin kimseye kastıda yok benimde iki saat clean tonumdan gainli sesi kaldırmakla ugrastık.

simdi yorumlara gelince
    sound Theory(arkadas grubumuz)
    vokal yetersiz bass yetersiz davul idare eder diyebilirim
    Road Rash(Tanımıyorum ama tanımak isterim)
    vokal cidden iyi davulcuda fazla dikkat etmedim ama biraz daha calıssa sanırım kusursuz calıma ulasagına eminim
    gitaristlerden biri vardı böyle kapalı alana yakın olan ruhsuz gibiydi :) yanlıs anlasılmiyimde sanki o tarzı calmak istemiyormus gibi duruyodu calımına dikkat edemedim sesi gelmedi cünkü
    diger gitarist normalde basscıların yerinde duran gitarist
    cok gaz bir arkadasımız her an Death sololarını orda calıp yardıracakmıs gibi duruyodu sürekli malmsteenimsi sololar atmaya calısıyordu. Hos beyendim yinede
    Basscı :D haha abi birsey sorucam 1000 küsür dolarlık bir gitarın var güle güle kullanda si telin niye yok:D 5 telliyemi alısamadın sanırsam 4 telliden gectin ve daha alısamadın ama onu öyle tutmaya devam edersen sap ayarı atıcak(iyimser bir nasihat) garip bir yürüyüşün vardı klavye uzerinde ama iyidi yine kotu degildi( ya yanlıs anlamayın sakın böyle biraz elestiriyorum ama tamamen iyi niyetimle)
    Voodoo Medicine ' a gelince yine bir arkadas grubu
    Raşite bass yakısmamıs onu yine ritm gitara alın kankamı benim :D
    Tunc a gelince abi lütfen göbegi acık bişi giyinme sahnede yaa :D
    birde mümkünse Sebastian Bach gibi cıkmaya calısma bazı yerlerde sıcar gibi oluyosun sen motley crüe ve bon jovi söyle sana yakısıyo ;)
    Denizcigim :D güzel kardesim helal valla o aksam yine dokturdun kontrbasscı olmana ragmen gitardada harikasın basarılarının devamı
    Kadire karsı nötrüm :P saka calıs moruk iyisinde calıs amk:D
    Broken Chainse gelince(kendi grubum)
    Onu elestirmek bana dusmez...

Hepinize cok tesekkurler arkadaslar o gun bizleri kırmayıp gelipte bizi dinlediginiz icin basta organisyonu duzenleyen kardesim Kenan daha sonrada bizi izlemeye gelen seyircilerimize ve aynı sahneyi paylastıgımız diger arkadaslarımıza tesekkurlerimizi sunar hepinize Basarılar

Sevgilerle
    Kaan
    Broken Chains
  • sebzeli_çorba • 19 Şubat 2007 00:00 • #626226
    Biz burda kimse hakkında iyisiniz veya kötüsünüz demedik. herkese teşekkür ettik bunu son kez sölüyoruz eleştiri hiç yapmadık. sadece sound için kızgınız şnu bilin ki sizin gitaristinizden gelen ses bizim o ruhsuz çalan dediğin gitaristimizin sesinin 2 katıydı kendinde söledin bunu zaten sesi duymadım diye.Ve o gitarist gerçekten 80 ler aşığı bi arkadaşımızdır ve bu birazda moda girme olayıdır girememişse gereksiz yere kopma yalanlarına girmseine gerek yok sesini duyamadı doğaldır düz çalması. bana sölediğin malmsteenimsi iltifatı için teşekkür ederim :) örnek aldıım gitaristtir. basçının si teli tuner akordu okumadığı için koptu fazla gerdik. sahneye çıkmadan 5 dakika önce koptu.
    Tekrar sölüyorum biz kimse hakkında yorum yapmadık(tommiester hariç) herkese son kez teşekkürler bıktım yani :D artık bu konu kapansın sadece iyileri kötüleri konusalım. Bu platformda kendini öven başkalarına çamur atan bi grup durumunda kalmak istemiyoruz zatende hiç huyumuz değildir. herkese saygılar.
  • Leprosy_666 • 19 Şubat 2007 00:00 • #626227
    He zaten yarası olan gocunur ben herkezi kastedtim yazık olmus basscıya
  • guitarguy_322 • 20 Şubat 2007 00:00 • #626228
    Kaancım çok tesekküler yorumların için saygı gösteriyorum ayrıca kardes grubsun:) efeyi biliyosun öss var çalısmak zorunda o suanda grubta yok bizde rasiti aldık kısa süreligine biliyosun bu tarzda bas çalan çok nadir insan var. Bana gelince dikkate alıcam göbek açık olmıcak :) ama baz gibi birçok yerde çıkmıyorum cidden diger parçalarda çıglık oldugu için bence öyle gözüküyo ama olması gereken bu dokken mötley crüe da çıglık atıyo ogünde birtek 18 and life okudum skid rowdan digerleri çok farklı grublar hair glam genelde birde özeniceğim son kişidir baz ondan önce birçok adam var birde cover yaptıgımız için o grubun vokali seklinde söyleyince daha etkili oluyo tabi kendi yorumunu katmalısın ama olmuyo çünkü ne riffleri biz yazdık nede sözleri nede melodileri oyüzden elimizden geldigince yapmaya çalısıyoruz:)

Voodoo Medicine
    tunc
  • bak • 20 Şubat 2007 00:00 • #626229
    ne güsel çok sakin buralar:) gerilmeyelim harikasınız arkadaşlar:D
  • Gezegenn • 21 Şubat 2007 00:00 • #626231
    _jackdanie_ sizi izlemeye gelemedim ama ruhen yanınızdaydım :) tonmaister sorunu yaşamışsınız.! genelde yaşanır bu sorun yetersiz insanların bilgisizlikle yaptıgı iş bu kadar oluyor. umarım birdahaki konsere aynı sorunları yaşamazsınız. sevgiler Fatih ...
  • Leprosy_666 • 21 Şubat 2007 00:00 • #626232
    Gezegenn
    arkadasım insanları bu kadar kolay karalamıyalım! İşini kotu yapan bir insan olsa onu Bronx gibi kaliteli bir mekanda tutmazlar dedigim gibi kendimizde arayalım problemi he ne dersin ;)