-
güzel bir gece oldu tüm gruplar iyidi. ilk gruptan son gruba kadar hepsinin ellerine seslerine sağlık. herbirine teşekkürlerimi ileterekten başarılarının devamını diliyorum.
-
konseri sonuna kadar izleyemedim ama dinleyebildiiim kadarıyla road rash i cok beendim..son grupları da dinleyip ona göre değerlendirme yapmak isterdim ama maalesef..
-
bir grup çıktı pentagram çaldı onuda anlamadım.alakasız oldu baya pink_spirit arkadasım sagolasın o aksam gelip izledigin icin ilk once grubumuzun tarzı Hard'n Heavy acıklamak gerekirse heavy agıırlıklı hard rock! bu bir. ikincisi pentagram bence türkiyenin en iyi Heavy metal Grubu genelde insanlar pentagrama türkiyenin metallicası diye yaklasırlar ama metallica amerikanın pentagramı . Daha sonra birileri degil adımız Broken Chains.(bilmek zorunda degilsin ayrı konu hatırlatmak icin söledim).Pentagram Heavy Metal yapıyor demiştim eger farklı bir tarz calıyor dersen senin şuurunun yerinde oldugundan şüphe ederim.Diyecen simdi hani hard rock nerde heavy caldınız siz diyeceksin o aksam calacagımız parcalar 12 tane idi fakat 6 tane oldu canları sagolsun erken kesenlerin bidahakine daha iyi oluruz lütfen kimse kimseyi rencide etmeye veya asagılamaya calısmasın her grup kendi tarzında ustun tum gruplara kolay gelsin dun aksam geldiginiz icin hepinize cok tesekurler.
Broken Chains
Kaan
-
dün akşam sahnede olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz :)
-
gereksiz yere birbirine laf sokmaya çalışmış herkes burada.. bunun sebebi ne ki? kimse demogoji yapmasın bence burada '-ve+' ları konuşalım.. ben özellikle seyirciye sonsuz teşekkür ediyorum şarkılarda bize eşlik ettiler yalnız bırakmadılar tanıdık tanımadık hepsi bizimleydiler hepsine minnettarım.. ancak olan biteni de herkes gördü bu konuya da kayıtsız kalamam; tonmaister in kötü niyetliliğini herkes gördü sound la hiç ilgilenmedi diğer gruplara göre bize daha az ilgi gösterdi sahnede hiçkimse birbirini duymadan çaldı bende kendimi duymadan söyledim.. gitarların sesi kısıktı o yüzden istenilen sound u bir türlü yakalayamadık yani sound yetersizliğinde bizimle ilgili hiç bir sorun yoktu tamamen tonmaister in yapmış olduğu bişeydi bu.. yine de herkese herşey için teşekkürler...
road rash ERHAN
-
Birbirimizi kırmaya rencide etmeye gerek yok,SOUNDTHEORY nikli arkadaşımız sayfamızda bize yaptığı yorumla aslında bizi yücelttiğinin farkında değil onun için bu platformda yıkıcı değil yapıcı olmalyız,sahneye çıkış anımızda her ne akdar kimse inanmasada tüm grup elemanları olarak bir kasıt olduğunu düşünüyorum ama yinede herkeze teşekkür ediyorum.Bizi yalnız bırakmayan seyirciyede hayran kaldım...Teşekkür ederim
Road Rash soner
-
ilk başta herkesi eleştiriye açık olmaya davet ediyorum.kimseyi kimse beğenmek zorunda değildir şuanda dünyadaki en ünlü sevilen grupları bile bir sevmeyen vardır.ki burda söz konusu olan gruplar acemi gruplar bu durumda her türlü herkes eleştirisini yapabilir.evet fallen angelın başları yalnıştı bence arkadaşlar sahneye assolist gibi çıkıcaklarına şarkıya daha iyi çalışsalarmış bende alkışlasaymışım.doğru söyleyen dokuz köyden kovulur demişler bende o hesap.ben düşüncemi söyledim :)
-
ayrıca fallen angelın rifflerinin yanlış olduğunu anlamam içinde 40 yıllık glamci olmama gerek yok.yeterince açıktı zaten aynı kayıttaki gibi olmuş...
-
Cidden gitarlarda sorun vardı.Overdrive kullandım gitarın sesini duyurmak için clean ton yerine. :B
-
Olmuş Bitmiş olayın arkasına 10 gün daha konuşursunuz artık..