-
Taksim-Tünel'de davetiye bulabilirsiniz....Davetiyesiz girmeye çalışmayın bence ,geçen sene çok sönük geçmişti bu fuar...Sonra o kadar para verdik demeyin yani :D En temizi davetiye...Ses ve görüntüyle ilgilenenlerin hoşuna gideceğini umuyorum...
-
arkadaşlar cumartesi gripin pazar günü hayko cepkin konseri var..giriş bileti 10 ytl...( bende bir davetiye var 5 ytl ye satarım..0536 843 91 60 )
-
arkadaşım orası fuar insanlar gidip bilgi alacaklar birşeyler öğrenecekler. bir fuarın paralı olması zaten saçma utanmıyor musun biletleri parayla satmaya? insanlar bir gitarı bir kabloyu ne zorlukla alıyorlar. bende davetiye var gelmek isteyenler arasın. 0536 297 04 24. telefonumu açmazsam performanstayım demektir. size geri ulaşırım. sakın para filan vermeyin fuara girerken. telefonu açmazsam azıcık bekleyin ben size ulaşana kadar. bu sizin en doğal hakkınız. arkadaşım sen de bedava almadın mı o davetiyeleri?kınıyorum.
-
Özge zaten Compel veriyor bedava davetiye.Davetiyeleri ofislerinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
-
Elimde ekstradan 3 tane davetiye olacak ...Yarın öğleden sonra orda olacam...Captain America t-shirtu olur üstümde büyük ihtimalle...Kapıda beni gören gelsin...''abi garajdan 2mi3 di mi '' desin ...Alsın davetiyesini :)
-
Selamlar . funky jumping arkadaşıma bize davetiye temin edip,işi olduğu halde alaka gösterdiği için teşekkür ederim.