-
Sahnede kendinden geçen ve geçiren bi arkadaş. Yeni albümünü merakla bekliyoruz.
-
Bu adam neden bu kadar çirkin ya. Antipatik ötesi. Nefret ediyorum.
-
işimiz adamın tipiyle degil muzigiyle. ayriyetten muzigine uygun tarzda çirkinligi, zariflik veya guzellik arıyorsanız zaten hiç bakmayın rock veya metall albumlerine. gidin pop dinleyin daha sexy ve hareketli :D
-
Marilyn Manson Özentisi.
-
bak thom yorke deseydin anlardım :P ama marilynle alaka yok
-
bence album super olmus neden bu yorumlar anlayamadım..sevıyorum ben bu adamı kendıne aıt bı havası da var zaten ortalık pop manyagından gecılmıyo bırakın adam proggrasıve arabeskını yapmaya devam etsın..severım ben hayko yu severım
-
valla ya marilyn'i nerden çıkardıysan :)
-
adam sadece marilyn seviyorum dedi. taklit etmek degilki bu. ozenmeye de gelince özeneck tabi özenmek kotu birseydegil.
-
Adamın müziğinden anlamayanlar özenti diyor..ne biliyorsunda sen ya da haykonun müziğinden ne anlıyorsunda özenti diyorsun...beğenmiyorsanız dinlemezsiniz özentidir şudur budur demenize gerek yok...kaç kişi hayko cepkin kadar iyi bir müzisyen şu ülkede adamı eleştiriyorsunuz ama bir sürü eğitimi var müzikle ilgili...
-
hayko türkiyede sayılı müzisyenlerdendir bende bu özenti olayına katılamayacağım zaten özenti bir insan müzisyen olamaz değilmi?