-
Dünya standartlarında bi albüm!Daha 2. şarkıda beni kopardı!Yanlız Kalsın sonundaki screamler çok başarılı...
-
süper bi albüm olmuş süper 2 gündür durmadan dinliyorum
-
albüm sert olmakla ilk albüm arasında sıkışmış kalmış. ama sunu soylemeliyim ki bu şekilde sert olup bukadar popüler olan başka bi grupta yoktur. insanlara el altından scream, brutal tonları veriyor. bu şekilde " ay neden böğürüyor bu herifler..." , " abi bağırmasa adam, guzel sarkı..." diyen ve alışkın olmayan insanlara kulak alışkanlığı sağlıyor. ayrıca albume yazdığı: "Müzik piyasasına: zorlayıcılığından, insanı düşünmeye ve strateji kurmaya yönlendirip zihni açtığı için..." cümlesi yeterince durumu açıklamaktadır... Hayko Cepkin'e kalsa eminimki Melodik Black Metal bile yapacaktır ki bu alt yapı aslında var. bu albumde kanıtıdır.
-
yaramaz
-
Arkadaşlar benimde var evde mixerım, mikrofonum, anfim, gitarım, basım, synthisizer klavyem, bilgisayarda sampling programlarım vb vb... bişeyler kaydedip göndersemmi şirketlere... valla çok azimlendim şimdi.
-
Para verilip de alınması gereken albümlerden.
-
tek kelime ile muhteşem.olması gerektiği gibi sert olmuş güzel olmuş.
-
adamlar haykonun 2 screamine hayran kalıyo.. bu ülkede ve dünyada yıllardır bangır bangır brutallerle screamlerle müzik yapan insanlar var onlara tapmanız lazım o zaman..
-
Albüm şu an elimde dinlemekteyim. Beğendiğmi söyleyemeceğim. Hayko'ya tavsiyem sadece klavye çalması. Efektör kullanarak scream ve brutal yapmaya çalışmasın. Korku film müziklerinde kilise müziği eğitimi almasının çok faydalı olduğunu belirtiyor ama ben bunu albümlerinde biraz daha fazla kullansa daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Neyse sevenlerine iyi dinlemeler.
(bkz: Şahsi Fikir)
DaRKNeSS
-
albümü bugün yeni alabildim...ve hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...am şunu da belirtmeliyim ki bazı bölümleri insanı gerçekten etkiliyo,"vay be çok iyi olmuş "dedirtebiliyo,bazı bölümleri ise albümün seviyesini bi anda yerlere indiriyo...introlar gerçekten güzel,gerilim filmi soundtrack i tadında,ama iş sözlere gelince seviye bi anda düşüyo..sadece screamler, enstrümantel kısımlar olmalı gibi sanki,sözler ve enstrümantel altyapı iyi sentezlenememiş...yinede oldukça ilginç bi çalışma..tabi yeraltındaki kendisini bukadar tanıtma fırsatı bulamayan bu tür albümleri saymıyorum...ama bi kapı açılması açısından oldukça olumlu bi durum..amaçta bu zaten...uyulması gereken belli kriterler var..hala tam bi özgürlük sözkonusu değil...