Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Hayko Cepkin - Tanışma Bitti

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Hayko Cepkin - Tanışma Bitti
  • Rockonandon • 21 Mayıs 2007 00:00 • #628737
    soundu olmasa bile konsepti, atmosferi, albüm kapakları vs ile vermeye çalıştığı hava marilyn manson u çağrıştırıyor... adam belkide geçirmiştir içinden "amerikada o patladı bende burda patlarım" dedi.. ve patladı da... adam tuttu şimdi yalan yok.
  • c8-10-4-o2 • 21 Mayıs 2007 00:00 • #628738
    ilhan kardeşim namıdiyar rockonandon bi kere haykonun yaptığı müzikle manson ın alakası bile yok kendisi yorumunda arabesk in yandan yemişi demişti tarzına...hangi şarkısından bakarsan bak bi manson göremezsin haykoda screamleri benzetebilirsin ama dünyada bunun gibi yüzlerce scream yapan adam var
  • syarar • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628739
    Bedava gitmem. Dinlemem. Yanından geçmem peh!

Emek olmadan yemek olmaz... Olamaz!...
  • Bingo_Berk • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628740
    Bugün albümü gittim aldım.Mükemmel !
    Brutal Ve Scream Vokallerin Ağırlıklı Olduğu
    introların süper olduğu...Korku içeriğinin hissedildiği çok güzel bir albüm
  • smyrna525 • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628741
    bertaraf et ve kaos süper olmuş...
    bu albüm daha iyiii
  • Rockonandon • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628742
    sıkı tutun süper.
  • Rockonandon • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628743
    özenti diyosun şimdi dinliyosun diyenlere: ben zaten marilyn hastasıyım. haykonun belki soundu müziği değil ama yarattığı konsept benziyo.
  • almost honest • 22 Mayıs 2007 00:00 • #628744
    hayko yapmış tanışma bitmiş. gerçektende benzeri olmayan bir albume benziyor bnde bugun aldım benim favorim şuan için sonra göruşelim. pazartesi gunki konseri sabırsızlıkla bekliyorum. bu album çalınacakmış. ilk albumden çokdaha karısık ve zor bir album bakalım performans nasıl olacak.
  • SlipknotSlave • 23 Mayıs 2007 00:00 • #628745
    episode 13le düet yapmış hakiki blackçi bu göstermesede piyasa yapıyo parası yok
  • almost honest • 23 Mayıs 2007 00:00 • #628746
    parasımı yok puhahahaha
    hayko fanı felan degilim ama para için yapan lar soyunuyor ve abuk sabuk seyler yapıyor bu adam resmen eserlere imza atıyor
    yani diyecegim bu adam gercekten muzik için yapmasa bukadar ugraş ve emek sarfetmezdi. ha albumleri evde yapıyor diye diyorsan parası yok ondan emin ol çok komik bence
    eleştirin bakalım. iyiler herzaman eleştirilmeye mahkumdur bukadar yıldır hepimiz her tarzdan muzik dinliyoruz muhakkak. ben butarz bir albume turkiyede ilkez rastladım . farklılıgımıdır hayko nun sucu yoksa baska sebeblermi var orayı anlamadım ama insanlara destek çıkılacagına tekme atılıyor herzaman. butarz muzisyenlerin ulkemizde çıkmasına duva edip deyerlerini bilmemiz lazım bence bu benim fikrim sizlerinde fikirlerine saygı duyarım