Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Blues For Yavuz Çetin @ Nayah - Taksim - İstanbul

• Loki • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630859
    Yavuz Çetin`e ithaf edilmiş bir blues gecesinde sahne alacak gruplarda tabii ki blues grupları olacaktır

Coverlanmıyor mu bu şarkılar jazz funk olmuyor mu yani? enteresanmış

FlashRoyal sende bu organizasyonla Yavuz Çetin'imi düşünüyosun yani kendi şöhretinin peşinde değilsin demek.Helal olsun.

Kendi dünyanı kurtarmandaki çabalarını destekleyenler olur umarım.Başarılar.
  • beklicem321 • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630860
    Loki, FeelTheBass ile bir sorunun varsa, bunu tüm GRJ ahalisiyle paylaşaman gerekir. Bir gece düzenlenmiş ve gerekli açıklamalar yapılmış. Makul gelir ya da gelmez. Kişiyi rencide edecek sözlerden kaçınmalı, kaldı ki böyle hiçbir yere varılamıyor.
  • nilayy • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630861
    Böyle bir etkinliğin Ankara'da da olmasını çok isterim..Kesinlikle kaçırmazdım.Gidecek herkese iyi eğlenceler şimdiden.Eminim çok güzel bir gece olur :)
  • funky jumping • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630862
    neden Yavuz Çetin'in sahne aldığı mekanlarda(mojo ya da shaft gibi) olmuyo da nayah gibi adını sanını duymadığımız yerlerde oluyo böyle bi gece? Kim organize ediyosa sadece iki grup mu bulabiliyo Yavuz Çetin gecesine...

insanın böyle yazıları gördükçe "çok biliyorsan sen yap" diyesi geliyor. shaft ya da mojo yavuz çetin in ölüm yıldönümü yerine gelen müşteri ve günlük cirosuyla ilgileniyor malesef. neden bu kadar az grup çaldığına gelince zaten günde 5 grup dinlemekten ne zevk aldığınızı anlamıyorum. bir insan günde 1 bilemedin 2 grup dinler, o grupların birşeylerinden etkilenir ve onlardan birşeyler öğrenir. hatta üstüne birkaç gün düşünür. 10 grup dinlesen ne müzikten bişey anlarsın ne de o gruplardan. o yüzden onun şarkılarının hakkını verecek 2 grup yeterli bence. amaç yavuz çetin i anmak değil mi mojo shaft şu bu ne farkeder ki? bu insanların bu günü yürekten hissederek başka hiçbir kaygıları olmadan yaptıklarına adım gibi eminim. çok fazla söze gerek yok isteyen gelir beğenmeyen gelmez.. sonuçta biz orada tek bir amaç için olacağız..
  • Clarke • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630863
    orada olmalıyım, olacağım.. =)
  • FlashRoyal • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630864
    Coverlanmıyor mu bu şarkılar jazz funk olmuyor mu yani? enteresanmış

FlashRoyal sende bu organizasyonla Yavuz Çetin'imi düşünüyosun yani kendi şöhretinin peşinde değilsin demek.Helal olsun.

Kendi dünyanı kurtarmandaki çabalarını destekleyenler olur umarım.Başarılar.

anlatamadım, bu "Yavuz Çetin Tribute Gecesi" değil, bu gecede Yavuz Çetin şarkılarıda çalınacak elbette, ancak bu gece bir blues gecesidir, blues grupları çalacaktır ve gece de Yavuz Çetin`in anısına ithafen yapılıyor. kendisinin bu müzik tarzının Türkiye`de tanınmasında fazlaca emeği vardır, biz blues grupları olarak bu geceyi düzenlemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz.

Bu gecenin yapılıyor olmasını oğlu Yavuz Can`ın annesi Didem ve bizzat Yavuz Can`da destekliyor. Hatta yetişebilirlerse "tıpkı geçen sene olduğu gibi" Yavuz Can`da bu geceye katılacak ve babasının anısına düzenlenen bu blues gecesinde yine sahne alacak.

Yavuz Çetin gecesi düzenleyerek nasıl bir şöhrete sahip olabilirm oda ilginç, neyse ne demek istediğini merak bile etmiyorum...
  • çato • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630865
    yapılan iş karşısında bu konuşulanları gerçekten çok ayıplıyorum ... Burada bir anma gecesi düzenleniyor ve insanların konuştukları şeyler sadece bu etkinliğin kirlenmesine ve zedelenmesine neden oluyor. Ve rica ediyorum lütfen böyle laf dalaşmalarını bu gece altında yapıp farkederek ve ya farketmeden insanları kırıp daha fazla bu güne zarar verelim ...
  • çato • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630866
    pardon yanblış yazdım .... zarar vermeyelim ....
  • Loki • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630867
    Loki, FeelTheBass ile bir sorunun varsa, bunu tüm GRJ ahalisiyle paylaşaman gerekir.

Feelthebass ile bir problemim yok kendisini tanıyorum gayet şeker gibi bir insan bir jam da gitarımı da verdiğimi hatırlıyorum kendisine.Onu rencide edicek bişey yazmadım ben sadece organizasyon dediğiniz olayın bence eksik olan yanlarını söyledim sanki yapmayın vazgeçin beceremiyosunuz dedim yapın arkadaşlar

ne kadar rahatsız oluyosunuz karşı fikirlerden kerim çaplıyı da anıyor musunuz bu arada veya adını bilemediğim ölmüş diğer müzisyenleri?

Yavuzu tanıyan insanları da sahneye davet edebilirdiniz organizasyonu daha önce duyursaydınız bundan dolayı dedim iki grup mu çıkıyo sadece diye yardımcı olmak isterdim bende onunla çalışmış bi iki kişininde sahnede olmasına vesile olmak isteyerek yazmıştım ama kendi aranızda kendi kafanıza göre herşeye zaten karar vermşisiniz gayette esnek olmadığınızı zaten yazdığınız cümlelerden hissettirmişsiniz.
    Yolunuz açık olsun kardeşlerim.
  • l-i-m • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630868
    Yine İstanbul yine gidemiyoruz :sssSs