Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Blues For Yavuz Çetin @ Nayah - Taksim - İstanbul

• doll steak • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630869
    Yine İstanbul yine gidemiyoruz :sssSs
    16 Ağustos 2007 Perşembe | Yazan: �l-i-m�

dimi yaa :( oysa na guzel olucak kim bilir :(
  • FeelTheBass • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630870
    Sevgili dostlar...

Rahatsız olan otel sakinlerinin polis yollayıp bizim konseri kısa kesmesi dısında herseyi ile harika bir gece idi. Blues Bocekleri ile calmaktan cok mutlu olduk. (bu adamlara dikkat) Bizim için geceyi onemli kılan bir sebep ise Sahte Rakı yeni kadrosu ve repertuarı ile dun aksam tekrar sahnelere dondu. Bizim için seyircilerin gozunde bir sınav idi...

Geceyi destekleyen, organizasyona gelen , gelemese de yorumları ile iyi dileklerini belirten herkese sonsuz tesekkurler :)
  • tolga_alper • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630871
    sahte rakı performansı ve bazı dostlarla buluşmuş olmak dışında bir keyif alamadım geceden..böyle bir gece için daha iyi hazırlanılacağını düşünmüştüm..onun dışında sevdiğim bir prograssive metal grubunun eski bayan solistinin geceye koma halde otlanmış katılması,erkek arkadaşı destek olmasa yere yapışacak gibi durması , önümden geçerken beni tanımaması , onu böyle görmek çok üzdü..en son kendisini bodrum kule rock barda dinlemiştim oysa ne keyifliydi..başka bir bayanlardan oluşan grubun solistide ortalarda gezinirken o an yanımda duran 2 eleman , kızın yeteneksiz olduğundan bahsettiler :) tam bir dedikodu gecesiydi ..
  • basstring • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630872
    süper bir geceydi diyemeyiz ama kötü de değildi.aşağıda ki arkadaşa katılmamak elde değil kesinlikle daha iyi olabilirdi.sahte rakı performansı başarılıydı.ortam güzeldi.davetiye yollansa eski dostlarla bir araya gelmek bu denli mümkün olmayabilirdi.kısaca eğlenceli geçti.teşekkürler nayah.

bu arada o bahsettiğin konular her olağan gecede olabilecek ayrıntılar , kendisini öyle görmek benide üzsede (çok iyi tanırım) burası yeri değildi.saçmalamışsın dostum.
  • FlashRoyal • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630873
    merhabalar, dün akşam orda olan herkeze çok teşekkürler. ilginç birkaç aksaklık oldu gelenlerinde gördüğü gibi, belgesel`i yayınlayamadık ve sahte rakı performansıda nayah`ı şikayet eden sokak sakinlerinin polis çağırmasından dolayı yarıda kaldı. sağlık olsun, her sene yeni birşeyler öğreniyoruz, önümüzdeki sene daha iyisini yapacağız. uzun zamandır görmediğimiz birçok insan ile karşılaşma fırsatı bulduk, tekrardan teşekkürler herkese, önümüzdeki sene daha da iyi bir organizasyonla karşınızda olmak dileğiyle..
  • Nem • 17 Ağustos 2007 00:00 • #630874
    Nayah'nın sokağındaki ses Nayah'nın sahnesindeki sesten çok daha yüksekti (ve netti). Bu nasıl bir akustik olaydır ben pek anlayamadım ama gerçekten de polise şikayet etmeyi haklı çıkarabilecek kadar ses oluyor o sokakta. Herhalde binaların birbirine çok yakın olması sonucu bir çeşit koridor oluşuyor.

Bu arada konserlerden sonraki doğaçlamalar da ayrıca lezizdi.
  • mayfly • 18 Ağustos 2007 00:00 • #630875
    ya öyle ya da böyle yavuz çetin adı geçmesi bile çok iyi.. az grup çok grup ilgili ilgisiz herşey bir yana en azından devam eden (ve inşallah edecek olan) bir etkinlik olması süper düşünen, gerçekleştiren ve sanatçı arkadaşlara tebrikler..
  • rei • 19 Ağustos 2007 00:00 • #630876
    orada olmak isterdim
  • dimos • 19 Ağustos 2007 00:00 • #630877
    güzel bişr geceydi ama şuna değişmeden geçemeyeceğim,

Sahte Rakı güzel çalmış olabilir, gereğinden fazla konsept dışıydı bu bir anma gecesiydi, Yavuz'un sevdiği şarkılar sevdiği müzik yaptığı müzikle anmak daha doğru olurdu, ama Sahte Rakı'ın Rockn Roll'dan öteye gitmedi, bir kere ağzından yavuz çetin çıkmadı sahnedeyken...

Blues Böcekleri konseptin tam içineydi, gayet güzel bir playlistle sahne aldılar, Yavuz,SRV,Jimi Hendrix-ki değinmeden geçemiyeceğim çaldıkları little wing yavuzun çaldığı gibiydi ne srv ne jimi- gayet başarılıydı.

Organziasyona gelince ses sistemi bence çok başarısızdı, denildiği gibi dışarda daha çok ses vardı, daha güzel bir yerde daha iyi bir anma gecesi olur umarım zamanla

Hataları sölemek yıkmak için eleştiri yapmak değildir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrik ediyorum.
  • FeelTheBass • 19 Ağustos 2007 00:00 • #630878
    Dimos merhaba,

Yavuz Çetin sarkıları elbetteki Sahte Rakı'nın playlist'in de vardı ama onları en sona saklamıstık. hatta sarkıları calarken seyircinin de katılımı için bir kaç uygulama hazırlamıstık ama polis programı erken bitirdiginden ne yazık ki icra edemedik.

Yoruımların için teşekürler :)