-
Şöyle bir aklımdan geçirdim müziğe başlayış hikayesini anlattığı kadarıyla...
arkadaşım =)
-
Ailecek izlediğimiz ve Rock müziğini gürültü sayan aileme bile alkışlattı kendisini bu DVD ile Rock Kraliçemiz.Herkesin arşivinde olması gereken enfes bir DVD...
Şebnem Ferah sen bizim herşeyimizsin!
-
şeboya da bu yakışır zaten...
-
Ya arkadaşlar lütfen gerçekçi olun . Biraz bırakın birileri bir insanın peşinden gidiyor diye o topluluğa takılmayı . Böyle bir fotoğrafla " Büyüyorum sizinle " denmesi size gerçekten samimi geliyor mu ?
-
son senelerde türk insanına müzigin nasıl bişe olduğunu gösterdi ve artık emeğini karşılığını alıyor.............
-
Büyüyorum sizinle yazısının ve o resmin DVD ile bi alakası yok.o resmi şebnem ferahı temsil etmesi için koydum ben.onun ağzından çıkan ya da promosyon için yapılmış bi resim değil.
-
O, bir tanemiz.. Öyle kalacak.. Türkiye'nin en başarılı, en saygın, en içten, en şirin(A) müzisyeni.. Yüreğimdesin, yüreğimizdesin :)
-
hayatımda ilk kez bir konu başlığında nokta gördüm. sürrealist bir edebi akım.
-
Edebiyat dersimi verceksin şimdi.Bu sadece bi haber ve profeynel gazeteci değiliz.Bir tane nokta seni bu kadar rahatsız ediyosa verdiğin ilanlara bakmanı ve 'tuşesi sağlam' ya da 'twinine güvenen' ne demek bunları bi edebiyatçı olarak açıklamanı isterim.
Haberle ilgili yorum yapılmasını tercih ederdik hepimiz.Ama milletimiz malesef bu şekilde yorum yapmayı daha çok sever bilirim.
-
film çeksede izlenir valla:) ne yapsa güzel oluyoooo