-
cok basarili bir kadin.
saygi duyuyoruz
-
peki sayın delik beyin, size şunu sorayım, 27-28 yaş üstü insanların kaç tanesi "şebnem ferah" dinliyor bile değil, kaç tanesi müzik dinliyor acaba? müzik piyasası 14-24 yaşları arasındaki insanların elindedir, kim ne derse desin. şebnem ferah'a bayılmıyorum ama hakkını vermek lazım. üstüne üstlük yaşına baktımda içimden 19 olmuş hemen "ben 18'ini aştım 18'ini geçmeyenler çocuktur" havasına bürünmüş dedim. Senden bir kaç ay küçük o insanlar.
11 Aralık 2007 Salı | Yazan: KitiaraN
aynen katılıyorum.
-
fakat yurtdışında onun bir yılda kazandığı parayı tek konser için beğenmeyen gruplar (müzisyen demeye dilim varmıyor) var ve onun yarısı kadar bile müzik yapmıyorlar.
11 Aralık 2007 Salı | Yazan: KitiaraN
Şaka yapıyor olmalısın ?
-
şaka yapıyor gibi bir halim mi var sayın DrumBanger. İstersen örnek olarak bi Kylie Minogue'un bir konser için istediği parayı bir araştır, ne tür rakamlarla karşılaşacaksın bakalım.
-
Gelmiş bana Kylie Minogue diyorsun . Tek alakaları ikisininde büyük bir kitleyi güzellikle peşine takmaları . Başka ne alakaları var . Şebnem Ferah hani rock müzik yapıyor ya onlarla karşılaştır sen .
-
alakaları olmasından mı bahsediyorum adam gibi okursan görürsün. başka sanatçıyım diye geçinen insanları örnek verdim yok rockçı yok popçu diye ayırmadım. önce adam gibi oku.
-
Hakaret etmeyi kes . Serdar Ortaç'la Iron Maiden'i karşılaştırayım mı ? Sonra zaten ortada olan bir şeyi " Evet Iron Maiden daha iyi müzik yapıyor " diye söyleyeyimmi ? Çok mantıklı değilmi . Evet kabul ediyorum Şebnem Ferah bile Kylie bilmemneden daha iyi müzik yapıyordur . Ama gel gör ki kendi dalında tek bir kişiyi bile geçemez bence .
-
iron maidenla catafalque'ı da karşılaştırırım, epicayıda, madonnayıda. aldıkları paralardan bahsediyorum burada. başka bir şeyden değil. her neyse tartışmak niyetinde değilim, bir daha cevap yazmayacağım. söylemek istediğimi anlayan anladı.
-
ineğin önüne 50.000 tane arpa koysan. hepsini yer :)
-
Süper tabii ama Pentagram'dan da umutluyum geçebilir bu rekoru. hele bir çıksın dvd'si..