-
bende şebnem ferah olsam bende rekor kırarım
-
Cümbüş var desenize
-
şebnem feraha laf edenlere söyleyecek laf bulamıyorum.yani müziğini sevmiyor olabilirsiniz tabii ama türkiyede bu kadar zor bi işi albüm kaydı kadar temiz yapmayı o kadar kişinin önünde 2 saatte yapabilmekten bahsediyoruz.bende çok dinlemezdim açıkçası ama dvdyi alıp izleyince büyülendim gerçekten.böyle sanatçılar çok az geliyor kıymet bilin biraz..
-
hayatımda ilk kez bir konu başlığında nokta gördüm. sürrealist bir edebi akım.
10 Aralık 2007 Pazartesi | Yazan: Leviathan
böyle bi mesaj varmı abi bakarmısınız ya.yani haberle hiç alakası olmayan harbiden beni sinir eden bi mesaj.kardeşim sen olaya baksana ona yorum yapsana.
-
tek kelimeyle.
-
O zaman bu haber için ne yapıyoruuuz ? (Y) Böyle devam etsin " Türkiye'nin en mükemmel müzisyeni , bu koşullarda bu kadar temiz albüm çıkaran insanı " olsun . Nasıl mı çıkarıyor ? Orasınıda hayranları bulsun canım .
-
DrumBanger bir defa mesaj yazarken sende şunu düşün, tamam Türkiye şartlarına göre yüksek paralar kazanıyor olabilir Şebnem Ferah, fakat yurtdışında onun bir yılda kazandığı parayı tek konser için beğenmeyen gruplar (müzisyen demeye dilim varmıyor) var ve onun yarısı kadar bile müzik yapmıyorlar. Sanırım bu yaptığın Türk halkının genel sorunlarından biri, bir başarı kazananı beğenmiyoruz, Türkiye Dünya 3.sü olduğunda da "Brezilyaya ikinci defa neden kaybettik" diyen zihniyet bu. Elbette bunlarda düşünülmeli fakat bir başarı kazanıldığında da hakkı verilmeli. Eurovision'da Sertap Erener birinci olduğunda "şu hamamlı klibi olan parçayla mı birinci olduk, siyaset işi bu" demek gibi. Evet siyaset var işin içinde, siyaset her yerde var! Neden başarının hakkı verilmiyor?!
-
alanların kaçı 18 yaş üzeriymiş bi araştırma yapsaydınız?
-
Ne kadar kısa bir zaman o da önemli. Bir kaç haftada mı ? Brikaç ayda mı ? Yılı söylemiyorum bile
Atahan'a katılıyorum içeriğe girmemiş. Genelde bizim gençliğimiz çocukluğumuz. Kendisiyle büyüdü. Bu biraz lacayip laf gibi geldi bana. Daha ne kadar büyüyecek bu kadın. Benim bildiğim büyüme tabiri çocuklar gençler için kullanılır. Kadın 35-36 yaşında bence o büyümez daha da olgunlaşmak denir anca ona. Biraz ilginç ama ufak bir ayrıntı :)
Bak büyüdüm dese anlardım. Çünkü baya yol katetti. Volvox'a erken yaşlarda girdi. Böyle olmalıydı..
-
peki sayın delik beyin, size şunu sorayım, 27-28 yaş üstü insanların kaç tanesi "şebnem ferah" dinliyor bile değil, kaç tanesi müzik dinliyor acaba? müzik piyasası 14-24 yaşları arasındaki insanların elindedir, kim ne derse desin. şebnem ferah'a bayılmıyorum ama hakkını vermek lazım. üstüne üstlük yaşına baktımda içimden 19 olmuş hemen "ben 18'ini aştım 18'ini geçmeyenler çocuktur" havasına bürünmüş dedim. Senden bir kaç ay küçük o insanlar.