Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • linde_ • 16 Nisan 2008 00:00 • #634035
    16 Nisan 2008 Çarşamba | Yazan: TRİPPİN

Tiripin bu işler Kittie dinleyip anketini yapıp ben tanıttım, benim sayemde insanlar Kittie'yi tanıdı mantığına uymuyor. Aş bunları artık. Sazan avlarken sazan oma ama..
  • BenkliGergedaN • 16 Nisan 2008 00:00 • #634036
    Tiripin bu işler Kittie dinleyip anketini yapıp ben tanıttım, benim sayemde insanlar Kittie'yi tanıdı mantığına uymuyor. Aş bunları artık. Sazan avlarken sazan oma ama..

Ciddi, ciddi dedi mi ?
  • NeGüZeL_İsTnbL • 16 Nisan 2008 00:00 • #634037
    Hatta garaja bile bizim ki tanıtmış Kittie'yi :D
  • BenkliGergedaN • 16 Nisan 2008 00:00 • #634038
    Hatta garaja bile bizim ki tanıtmış Kittie'yi :D

Beni'de aileme tanıtan o olmasın bakın oğlunuz bu die... :) yaw ciddi ciddi böyle bir şey var mı ? Yoksa adamı dalgaya mı sarıyorsunuz ?
  • linde_ • 16 Nisan 2008 00:00 • #634039
    16 Nisan 2008 Çarşamba | Yazan: BenkliGergedaN

http://www.garaj.org/anket/18254/sizi-en-cok-etkileyen-bayan-vokal-hangi-grubun-vokali

Al arkadaşım üşenmeden aradım buldum. Biz kimseyle yok yere dalga geçmeyiz bu adam böyle birisi işte. Kendi çapında takılıyor ne yapsın..

Yorumları oku anlarsın..
  • Leviathan • 16 Nisan 2008 00:00 • #634040
    bir grup kill'm all, ride the lighting, master of puppets, and justice for all albümlerini yapmışsa, çok afedersiniz ama mezardan hortlayıp çıksalar da yine de giderim, bu konsere de gidicem, seneye gelirlerse yine gidicem, evi satıcam, köyü satıcam gidicem.

o değil de, ya bu hayko cepkin kabus gibi bir şey ya. nereye gitsem, hangi kanalı açsam bu adam çıkıyor, istemiyorum arkadaşım ben hayko cepkin falan metallica konserinde ya, hayır da adama "neden" diye sorarlar. istemiyorum emvai çeşit emrah stili şarkı söyleyip gothic tiriplerde emovari klavyesinden orgundan ümit besen gibi gitar sesleri çıkaran bu adamı dinlemeyi. dream tv de 24 saat, power turkte her dakka. isyan ediyorum arkadaşım, isyan.
  • Chuck_99 • 16 Nisan 2008 00:00 • #634041
    Ulan o kadar para vereceğiz bir de fotoğraf çekemeyeceğiz.Tam bir saçmalık.Sahne önü bileti aldım bir çok ihtiyacımdan vazgeçip bir borç altına girerek ve ne olursa olsun oraya fotoğraf makinesi sokacağım.Allah allah hasta etmeyin lan adamı...
  • BenkliGergedaN • 16 Nisan 2008 00:00 • #634042
    Yorumları oku anlarsın..
    16 Nisan 2008 Çarşamba | Yazan: linde_

Haklıymışsınız ki fazlasını hak etmiş...
  • schtophrenie • 16 Nisan 2008 00:00 • #634043
    trippin sazan avcısı mısın sen? ha bu arada sana minnettarım kittie'yi sen olmasan bilemiycektim konser biletini hediye edelim bari ülkeye yararlı oldun kittie'yi tanıtarak xD
  • Room-13 • 16 Nisan 2008 00:00 • #634044
    Cok güzel bir konser olucak eminim .. on grup olarak beklediğim gibi pentagram'da sahne alıcak fakat hayko cepkin ne alaka anlamadım .. hayko cepkin yerine koyulabilecek daha iyi grupların olduğunu düşünüyorum ki oraya zaten gerçekden metal müziği hissetmek için gidicez .. hayko biraz abez kaçmış sanırım ..