Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • theend • 18 Nisan 2008 00:00 • #634076
    Adamları diri diri kara toprağa koydunuz yapmayın arkadaşlar 40 lı yaşlardalar adamlar daha ne albümler konserler çıkar rolling stones bile halen albüm yapıpı konser veriyorken metallicaya yaşlı işi bitmiş muamelesi saçma.
  • baalgam • 18 Nisan 2008 00:00 • #634077
    bir bara gidip gerçekten başarılı gruplarımızı izlemeye ya da mesela gevende,replikas,anima(ki dağıldı) konser verdiği zamanlarda o konsere gitmeye para vermeyen arkadaşların metallica ve onun gibi artık misyonunu kabul etmese de tamamlamış sahne performansı olarak zayıflamış ahan da şu kadar kalmış gruplara uçuk fiyatlar verip izlemesini anlayamıyorum....bu zihniyet varoldukça(tarzını hiç beğenmesem bile)türkiyeden metallicanın onda biri kadar ses getiricek gruplar çıkmayacaktır..kim destekliyor ki müzik yapan adamları.ama popüler kültür ikonu metalcilerin(iyi yapanlara sözüm yok)nedense arkasından koşuyor herkes..umarım nefesimiz kesilmez..
  • uykusuzluk • 18 Nisan 2008 00:00 • #634078
    baalgam ben de koşa koşa aldım bilet; evet popüler bir grup yaşlılar ama onları bir stadyum konserinde izlemek bambaşka keyif,deneyim..stadyum konseri deneyim birkere. elbette başarılı gruplarımız var ama böyle bir kitleye ulaşmak için basın desteği ve gerçekten çok iyi olmak gerek. tarkana ne paralar döküldü,ne reklamlar yapıldı ama başaramadı,yapamıyor işte herkes,o paraları hakedemiyor. ama ben de kylie minoque konseri için bu paralar verilir mi demiştim. bu konsere 85 veren kimse yarın atıyorum duman konserine giderken de 35 ytl verirken ağlamamalı burda haklısın...
  • skater_memo • 18 Nisan 2008 00:00 • #634079
    şunu da eklemek isterim alt grup kimse (tabii ki türkiyedeki babalar hariç "pentagram" - ki alt grup olarak çıkacaklarını sanmıyorum ve bununla ilgili resmi bir haber de yok-) -seyircinin artan gazıyla beraber- zamanında kurbanın gördüğü muameleyle karşılaşabilir allah yardımcıları olsun diyim artık :):)
    18 Nisan 2008 Cuma | Yazan: ygt07

biletix'te metallica ile ilgili bölümde yazıyor, pentagram alt grup diye. bi kaç yerli grup daha yakında açıklancakmış..
  • amistad • 18 Nisan 2008 00:00 • #634080
    en son 99 da geldiler bütün metal müzik severler başlangıç olarak onun şarkılarını dinledi stüdyoda çaldı,onlarla büyüdüler. Sahne performanslarının zayıfladıgı bir gerçek ama olaya şöyle bakarsan Pentagram bu dönem bostancıda 28 milyona konser verdi. Hayko nun da cıkacagı söyleniyor. Oda en az bi barda 10 15 ytl. Bunun Down la The Sword u var ki daha grup açıklanacak diyolar. Açıkcası Metallica resmen bedavaya geliyor derim ben.

Üstelik türk metal gruplarının destek görmediğine bende katılıyorum ama bunun sebebi bu değil. Beğendiğimiz grupların mp3 lerini indiriyoruz fakat grupların daha cok iş yapabilmesi için albüm satmaları gerek. Buna destek olmalıyız bencede.
  • ygt07 • 19 Nisan 2008 00:00 • #634081
    biletix'te metallica ile ilgili bölümde yazıyor, pentagram alt grup diye. bi kaç yerli grup daha yakında açıklancakmış..
    18 Nisan 2008 Cuma | Yazan: skater_memo

evet ben de yeni gördüm üzülsem mi sevinsem mi anlayamadım.
    artık neyse ne en azından zamanında kurbanın gördüğü muameleye maruz kalmazlar. :)
  • sinan_sponge • 19 Nisan 2008 00:00 • #634082
    BU konu yoruma kapatılmalı cok sacma kıyaslar ve tartısmalar var.
    Metallica nın M sinden anlamayan ınsanlar yorum yapmıs..sevmiyorsanız sevmeyin ama böyle bi deve çamur atmaya hakkınız yok.
  • nickimason • 19 Nisan 2008 00:00 • #634083
    bu keyifi yaşamak lazım tabi yeterli paranız varsa sahne önünde olmalısınız yeni açıktan 70 yaşında adamların çıkarttğı sesleri duyamazsanız üçlü çektirtmek istesen nafile anlamazlar =)
    işin özü bir efsane ülkemize gelicek gerisi boş
  • skater_memo • 19 Nisan 2008 00:00 • #634084
    ah keşke crossfire da alt grup olsa.. tek günlük heavy/thrash festivali valla..
  • julen • 19 Nisan 2008 00:00 • #634085
    pofff yaa harbi millet haklıı haykonun neyine ya.Tamam adam başarılı, Türkiye de müziksel anlamda ulaşabileceği kitleye ulaştı.Kendi çapında iyi kötü işler yaptı.Bu bizi ilgilendirmez.Ama böyle büyük konser organizasyonlarında daha farklı tarzda kişileri çağırcaklardı..Pentagram iyi olmuş(rockn coke çıktıkları için büyük hayal kırıklığına uğradım ama neysee..)..
    Pentagramla birlikte belki sizin için saçma olur ama bence CATAFALQUE kı çıkarıcaklardı.Haykodansa o sahnede catafalque kı görmek çok çok iyi:D:D İnletirlerdi sahneyi :D:D