-
75 ytl'lik bloklarda son anlarını yaşıyor bitti bitecek biletler =)
-
al abi nothing else matters dinleyip metallica'cıyım diyen tiplerden biri daha xD
20 Nisan 2008 Pazar | Yazan: schtophrenie
+100
-
şu fotoğraf makinesi yasağı kafamı çok bozuyo yav. öyle şey mi olurmuş. saklasak maklasak bi tarafımıza? he? hı?
-
Fotoğraf makinası bi şekilde sokulabilir ama saha içi söz konusu oldumu hiç riske etmeye değmez :D
-
hahaha 350 ytl lik sahne önü biletlerinden 4 tane aldım ben ve arklarım gidicez. 26 sının sabahı beklemeye başlicam heralde 350 veren tikiler(ben istisnayım) evden başka yerde uyuyamayacakları için ve konserden yarım saat önce gelecekleri için en ön benim olacak. jamesle aramda 3 metre olma hayali:)
-
erken gelmelerinin sebebi uyuyamamak degil
on sira kapmak
bende 85 ytl aldim fakat birazdaha onde olmak icin sabahtan gitmeme gerek varmi bilemiyorum
bu sefer o kadar izdiham olacagini sanmiyo gibiyim
99 daki gibi
-
gunde 10 kere ye yakın nothıng else mathers dinlerim
20 Nisan 2008 Pazar | Yazan: saxokan
bence arkadasin yasi ufak belki metal dinlemeye yeni basliyo bu sekil yuklenip sogutmayin cocugu bence birakin varsin dinlesin , yillar gectikce anlar neyi kac defa dinlemesi gerektigini
-
biletix sitesi kitlenmiş açılmıyor ... nette biletler tükenti söylentisi vardı ... şu an itibari ile sanki bitti izlenimi veriyor .. girilemiyor siteye ...
geç kalanlar , ben sonra alırım diyenler önce parayı bi denkleştiriyim diyenler kafayı duvarlara vursunlar :(
-
saha içi aldık bizde arkadaşlarla eğer oraya tiki ve emo arkadaşlar gelcekse şimdiden söylüyorum çok pis dayak yiyeceksiniz iki tane boksör arkadaşım geliyor :) metallicanın dünyanın en iyi metal grubudur babadır metallica konserinde tikiler ve emo ları görmek istemiyoruz
-
siz emoyu tikiyi bırakın onlar yine iyi ama krolar paraya kıyıp gelirse o zaman cok pis dayak yiycekler asıl. Sırf cinsel dürtülerini engelleyemeyip hayvan gibi "Abiyy acayip ortam olur gel gidelim 2-3 hatun kaldırırız" gibi bi düşünceyle gelip orda millete salça olunursa o zaman görün siz festivali