Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • bateris_burak • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634167
    konunuzun biraz dışın da ama yinede... ben 17 yaşındayım kendi çapımda dinliyorum bişeyler. biyerden başlamak gerekiyo. ve ben müziğin hayatım olduğunu inanıyorum ayrıca müzik yapmakta istiyorum ayrıca iyi müzik yapanların ya da dinleyenlerin etraflarına duvar örmelerini de çok iyi anlıyorum çünkü biz çabucak tüketen müziktende falan anlamayan bi toplumuz. şayet öyle olmasaydı kendi halk müziğimizi dinleyen insanlara kro demezdik her neyse ama meraketmeyin biz rock'ı metali falanda güncelleştirmesin. yozlaştırmasını biliriz... çalışmalara başladık zaten
    w
    8 Mayıs 2008 Perşembe | Yazan: eevriim

senin gibileri burada görmek gerçekten çok mükemmel bir durum bu beni mutlu etti sanırım bütün rock ve metal alemindekileri mutlu etmiştir şunu unutmaki müzik bir hayat tarzıdır yaşam felsefesidir
  • eevriim • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634168
    yazdıklarım gereksiz ve arada iyreti durmuş. ama Daha önceki yorumlarda özenti muhabbeti yapılmış bende içinde bulunduğum yaş grubu itibariyle üzerime alındım biraz (hepimizin üzerine bişeyler alınması gerekiyor.)
  • SlipknotSlave • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634169
    müzik şiddettir! müzik holiganlıktır! müzik adam bıçaklamaktır!
  • mcrae • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634170
    valla gonul isterdi gıtmek ama (garıbanlık + parasızlık) belımızı otomatık olarak büküyor ...neyse saglık olsun ne yapalım gıden arkadaslara şimdiden iyi kafa sallamalar ...:D:D:D
  • eevriim • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634171
    hayır müzik bi ifade biçimidir hatta şarkı sözlerine bile ihtiyaç duymayabilirsin. şiddet diyen adam için doğal olarak müzik şiddet olur. adam bıçaklama işene ise sölemek istediklerini müzikle beceremeyenler girişir
  • eevriim • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634172
    ha! bilemedin. o da olmuyosa yüzünü gözünü boyar.
  • linde_ • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634173
    Ya adamın hayatı gore grindse (:
  • SlipknotSlave • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634174
    bi önceki yorumumu yenileme gereği duydum :P
    müzik şiddettir! müzik holiganlıktır! müzik adam bıçaklamaktır!
  • eevriim • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634175
    eyvallah! devam et...
  • Lord_Of_Shade • 8 Mayıs 2008 00:00 • #634176
    arkadaşlar aldığım bir duyuma göre, bu konserde sahne önü ve saha içini ayıracak olan sınır yolu trafiğe kapatan o metal levhalar olacakmış... Bu doğruysa biletimi satmayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
    8 Mayıs 2008 Perşembe | Yazan: miendiz

bu konu hakkında bilgisi olan var mı???????
    benim de içime kurt düştü de :/