Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • insane_im • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634187
    ... olımpıyata gıdılmezkı ...
    9 Mayıs 2008 Cuma | Yazan: •2_•

Konser Olimpiyat Stadı'nda değil, Ali Sami Yen'de.
  • 2_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634188
    alınma ıhtımalı varmıs duymadım deme yogun talepten dolayı :O
  • karayansıma • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634189
    350 ytl olan bılet acaba ne kadara cıkarkı gercekten buyuk bır merak ıcındeyım

olimpiyat soğuk olur hem ben üsümek istemem bir konser için hastamı olalım yok öyle sey! annem kızar zaten olimpiyata gitmemi... sahne önü vipler 2000 tane çıkmış 1000den aşagısı kurtarmaz demişler eğer yeterli rakama ulaşamazlarsa açabilirlermiş telleri.
    telleri askeriye özel olarak bu konser için geliştirmiş..
  • linde_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634190
    Haklısın cıngar çıkabilir bence stada alınmayanlar yüzünden hatta insan bile ölebilir ezilip, yaralanmayı geçtim. Oraya bir kaç arkadaşım ailesiyle beraber gidecek. Bir tarihe şahit olcam istersen ezilmesinlerde..
  • insane_im • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634191
    O kadar mı talep varmış yahu? Bilmiyordum, sağ olasın sayende bunu da öğrenmiş oldum.
  • 2_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634192
    evet oranın bı de ruzgar sorunu vardı haklısın sırf bır konser ıcın nezanım canımı rıske etmeye hasta olmaya gerek yok ozellıkle maclarda kuzey tarafındakı kaleyı alan basarılı oluyor ntv sporda guntekın onay demıstı besıktas ıstanbul buyuksehır beledıyeye yenıldıgı macta mesala sampıyonluk bu yuzden kacmıstı demekkı gıtmenın manası yok
  • karayansıma • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634193
    talep ne demek benim dedem kalp hastası adam bu konsere gidecem diye tutturdu. dedim "dede romatizman var kalp var, seker var, prostat var nereye gidiyordun..."
    ayrıca saha içinde wc olmayacakmış benden söylemesi.. özellikler kızlar iki defa düşünsün..
  • 2_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634194
    Rıca ederim onemlı olan paylasım rap verırsın terazıme tıklarsın odesırız :)
    De benım anlamadıgım kızlar neden dusunuyor asın su zıhnıyetı artık arkadasım kadın erkek esıttır erkekler dusunsun asılsın at gozluguyle bakıyorsun olaya sınır yaptırdın durduk yere etkınlıkten konusmamız gerekırken neler yazmıssın
  • linde_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634195
    Tam bir fiyasko

Adam en öne gidicem diye kastıkça kasıyor, sıkışıyor geriye adımda atamıyor. Düşünmek bile istemiyorum.
  • 2_ • 9 Mayıs 2008 00:00 • #634196
    O kadar ızdıham olur dıyorsun yanı o zaman kızlar gelmesın konsere standrt beledıye otobusunde yasanan seylerın yasanma ıhtımalı ya da yılbasında taksımde yabancılara davrandıkları gıbı davranma olasılıgı yuksek dıyebılırmıyız ınsanlar ıcın ?