-
... olımpıyata gıdılmezkı ...
9 Mayıs 2008 Cuma | Yazan: •2_•
Konser Olimpiyat Stadı'nda değil, Ali Sami Yen'de.
-
alınma ıhtımalı varmıs duymadım deme yogun talepten dolayı :O
-
350 ytl olan bılet acaba ne kadara cıkarkı gercekten buyuk bır merak ıcındeyım
olimpiyat soğuk olur hem ben üsümek istemem bir konser için hastamı olalım yok öyle sey! annem kızar zaten olimpiyata gitmemi... sahne önü vipler 2000 tane çıkmış 1000den aşagısı kurtarmaz demişler eğer yeterli rakama ulaşamazlarsa açabilirlermiş telleri.
telleri askeriye özel olarak bu konser için geliştirmiş..
-
Haklısın cıngar çıkabilir bence stada alınmayanlar yüzünden hatta insan bile ölebilir ezilip, yaralanmayı geçtim. Oraya bir kaç arkadaşım ailesiyle beraber gidecek. Bir tarihe şahit olcam istersen ezilmesinlerde..
-
O kadar mı talep varmış yahu? Bilmiyordum, sağ olasın sayende bunu da öğrenmiş oldum.
-
evet oranın bı de ruzgar sorunu vardı haklısın sırf bır konser ıcın nezanım canımı rıske etmeye hasta olmaya gerek yok ozellıkle maclarda kuzey tarafındakı kaleyı alan basarılı oluyor ntv sporda guntekın onay demıstı besıktas ıstanbul buyuksehır beledıyeye yenıldıgı macta mesala sampıyonluk bu yuzden kacmıstı demekkı gıtmenın manası yok
-
talep ne demek benim dedem kalp hastası adam bu konsere gidecem diye tutturdu. dedim "dede romatizman var kalp var, seker var, prostat var nereye gidiyordun..."
ayrıca saha içinde wc olmayacakmış benden söylemesi.. özellikler kızlar iki defa düşünsün..
-
Rıca ederim onemlı olan paylasım rap verırsın terazıme tıklarsın odesırız :)
De benım anlamadıgım kızlar neden dusunuyor asın su zıhnıyetı artık arkadasım kadın erkek esıttır erkekler dusunsun asılsın at gozluguyle bakıyorsun olaya sınır yaptırdın durduk yere etkınlıkten konusmamız gerekırken neler yazmıssın
-
Tam bir fiyasko
Adam en öne gidicem diye kastıkça kasıyor, sıkışıyor geriye adımda atamıyor. Düşünmek bile istemiyorum.
-
O kadar ızdıham olur dıyorsun yanı o zaman kızlar gelmesın konsere standrt beledıye otobusunde yasanan seylerın yasanma ıhtımalı ya da yılbasında taksımde yabancılara davrandıkları gıbı davranma olasılıgı yuksek dıyebılırmıyız ınsanlar ıcın ?