-
1-0 yenık baslamıssın bence macı cevırmeye calısma bırak boyle bıtsın..fark yememeye bak 1-0 fena skor degıl..
ne farkı, bu sene galatasaray şampiyon olmadımı!?
-
Metallica ayarında ve daha iyi bir ton grup var. Lars gibi binlerce davulcu var. Dediğim gibi metalcisiniz ya illa Metallica'ya laf kondurmayacaksınız. Bir John Bonham mı bu Lars onun gibi davulcu olunamazmış. Harbiden hayret edici bir durum.
-
3 milyar bile verrim yükselten yok mu ?
-
Metallica ayarında ve daha iyi bir ton grup var. Lars gibi binlerce davulcu var. Dediğim gibi metalcisiniz ya illa Metallica'ya laf kondurmayacaksınız. Bir John Bonham mı bu Lars onun gibi davulcu olunamazmış. Harbiden hayret edici bir durum.
12 Mayıs 2008 Pazartesi | Yazan: linde_
bunun metalcı olmak ya da toz kondurmamakla ılgısı yok(ayrıca toz kondurmamaktır laf kondurmamak degıl)..sadece yıllarca verılmıs emegı tek bır cumleyle hıc etmeyı tartısıyoruz burda...bu bır kıyas meselesı degıl cunku kıyaslama yaparsak, gorecelı bır kavrama gırer..sana gore john bohnam dır bana gore lars tır dıgerıne gore dave dır dıgerıne gore bılmem kımdır?
soylemeye calıstıgım yasam tarzına elestırı getırmek yerıne saygı duyarsan emın ol, yersız sorunları ortadan kaldırırsın..ayrıca konser organızasyonları o zaman Turkıye de ıptal edılsın yok arbede cıkar yok su olur yok bu olur dıye endıseler guduyorsa herkes senın gıbı o zaman ıptal edılmesını oner bu tıp seylerın bakalım kabul goruyor mu?
bırı de 1-0 a takılmıs ya ona guluyorum ne galatasaray ı olum burası ıddaa bayı mı ?
-
Biraderim benim senin yaşam tarzına dediğim bir şey yok. Ben Metallica konserinde olabilecek olaylardan ve diğer dev grupların fiyatlarından bahsettim. Davulu yeni yeni öğrenen elemanların prensidir Lars. Sen John Bonham'la Lars'ı bir kefeye koyuyorsun ciddi bir görme ve işitme problemin vardır. Ayrıca iptal edilsin diyede bir şey söyledim, mideden sallanmaz işkembeden sallanır. Yazdıklarımı tekrar tekrar oku. Ayrıca deyim yerine daha rasyonel bir ifade kullandım burada laf kondurmuyorsun ki yorumlarıma şekilli alıntılar yapıp laf atıyorsun. Bir Testament'in 17 stüdyo albümü var onun ki emek değil mi. Objektif yaklaşalım olaylara.
-
Bir tane üye çıkıp adam akıllı yorum yapamıyor mu?
Sürekli aynı muhabbet yıllar verilmiş, Lars gibi davulcu olunmazmış. Bu sizin Metallica'dan başka gruplara saygınız olmadığını gösterir. Yaşam tarzı yaptığınız grubu savunamıyorsanız, o grup sizin yaşam tarzınız değildir.
-
Valla metallicanın benim hayatımda özel bi yeri vardır, o da elektro gitarı ilk elime aldığımda çalmaya çalıştığım Wherever I May Roam parçasıdır, ardından gelen Master Of Puppets'tır, sonra kolaylığı fark edilerek repertuara eklenmiş For Whom The Bell Tolls'dur. Sonraları "abi baydı metalike yeaaa" triplerine girmişimdir ve Children Of Bodom gibi, Megadeth gibi, Slayer gibi grupları dinlemeye ve çalmaya başlamışımdır.
Günler geçtikten sonra anladım ki hiçbiri Metallica kadar "canlı" Metallica kadar "tanıdık" Metallica kadar "bizden" değildi.
Kendi yorumumdur, yine kendi düşünceme göre Metallica'nın da kimseye karşı savunulmaya ihtiyacı yoktur. Hatta herkes kötü desin, tiksinsin, umrumda değildir.
Saygılardır :)
-
93 deki setlistleri
Creeping Death
Harvester of Sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
Of Wolf & Man
Wherever I May Roam
The Thing That Should Not Be
The Unforgiven
Disposable Heroes
Bass Solo
Instrumental Medley
Guitar Solo
The Four Horsemen
For Whom the Bell Tolls
Fade to Black
Master of Puppets
Seek & Destroy
Battery
Nothing Else Matters
Sad But True
Last Caress
One
Enter Sandman
Abimle beraber sabahlamıştık süperdi :-)
Aşağıdakide 99 daki setlistleri
So What
Last Caress
Master of Puppets
Of Wolf & Man
The Thing That Should Not Be
Fuel
The Memory Remains
Bleeding Me
Bass/Guitar Doodle
The Four Horsemen
For Whom the Bell Tolls
King Nothing
Wherever I May Roam
One
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Sad But True
Creeping Death
Die Die My Darling
Enter Sandman
Battery
Bu konseri kaçırdım Gidemedim :-(
İnşallah 93 deki setlist'e yakın çalarlar
-
testament ı sevmıyoruz dıyen mı var ?
ayrıca arkadasa katılıyorum metallıca yı tartısmak ta ıstemıyorum..bılen bılıyo zaten..
-
bu arada metallıca bıletını satmak ısteyen varsa ılgılenıyorum ..