Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • karayansıma • 12 Mayıs 2008 00:00 • #634239
    1-0 yenık baslamıssın bence macı cevırmeye calısma bırak boyle bıtsın..fark yememeye bak 1-0 fena skor degıl..

ne farkı, bu sene galatasaray şampiyon olmadımı!?
  • linde_ • 12 Mayıs 2008 00:00 • #634240
    Metallica ayarında ve daha iyi bir ton grup var. Lars gibi binlerce davulcu var. Dediğim gibi metalcisiniz ya illa Metallica'ya laf kondurmayacaksınız. Bir John Bonham mı bu Lars onun gibi davulcu olunamazmış. Harbiden hayret edici bir durum.
  • SlipknotSlave • 12 Mayıs 2008 00:00 • #634241
    3 milyar bile verrim yükselten yok mu ?
  • gufa • 13 Mayıs 2008 00:00 • #634243
    Metallica ayarında ve daha iyi bir ton grup var. Lars gibi binlerce davulcu var. Dediğim gibi metalcisiniz ya illa Metallica'ya laf kondurmayacaksınız. Bir John Bonham mı bu Lars onun gibi davulcu olunamazmış. Harbiden hayret edici bir durum.
    12 Mayıs 2008 Pazartesi | Yazan: linde_

bunun metalcı olmak ya da toz kondurmamakla ılgısı yok(ayrıca toz kondurmamaktır laf kondurmamak degıl)..sadece yıllarca verılmıs emegı tek bır cumleyle hıc etmeyı tartısıyoruz burda...bu bır kıyas meselesı degıl cunku kıyaslama yaparsak, gorecelı bır kavrama gırer..sana gore john bohnam dır bana gore lars tır dıgerıne gore dave dır dıgerıne gore bılmem kımdır?
    soylemeye calıstıgım yasam tarzına elestırı getırmek yerıne saygı duyarsan emın ol, yersız sorunları ortadan kaldırırsın..ayrıca konser organızasyonları o zaman Turkıye de ıptal edılsın yok arbede cıkar yok su olur yok bu olur dıye endıseler guduyorsa herkes senın gıbı o zaman ıptal edılmesını oner bu tıp seylerın bakalım kabul goruyor mu?
    bırı de 1-0 a takılmıs ya ona guluyorum ne galatasaray ı olum burası ıddaa bayı mı ?
  • linde_ • 13 Mayıs 2008 00:00 • #634244
    Biraderim benim senin yaşam tarzına dediğim bir şey yok. Ben Metallica konserinde olabilecek olaylardan ve diğer dev grupların fiyatlarından bahsettim. Davulu yeni yeni öğrenen elemanların prensidir Lars. Sen John Bonham'la Lars'ı bir kefeye koyuyorsun ciddi bir görme ve işitme problemin vardır. Ayrıca iptal edilsin diyede bir şey söyledim, mideden sallanmaz işkembeden sallanır. Yazdıklarımı tekrar tekrar oku. Ayrıca deyim yerine daha rasyonel bir ifade kullandım burada laf kondurmuyorsun ki yorumlarıma şekilli alıntılar yapıp laf atıyorsun. Bir Testament'in 17 stüdyo albümü var onun ki emek değil mi. Objektif yaklaşalım olaylara.
  • linde_ • 13 Mayıs 2008 00:00 • #634245
    Bir tane üye çıkıp adam akıllı yorum yapamıyor mu?

Sürekli aynı muhabbet yıllar verilmiş, Lars gibi davulcu olunmazmış. Bu sizin Metallica'dan başka gruplara saygınız olmadığını gösterir. Yaşam tarzı yaptığınız grubu savunamıyorsanız, o grup sizin yaşam tarzınız değildir.
  • miendiz • 13 Mayıs 2008 00:00 • #634246
    Valla metallicanın benim hayatımda özel bi yeri vardır, o da elektro gitarı ilk elime aldığımda çalmaya çalıştığım Wherever I May Roam parçasıdır, ardından gelen Master Of Puppets'tır, sonra kolaylığı fark edilerek repertuara eklenmiş For Whom The Bell Tolls'dur. Sonraları "abi baydı metalike yeaaa" triplerine girmişimdir ve Children Of Bodom gibi, Megadeth gibi, Slayer gibi grupları dinlemeye ve çalmaya başlamışımdır.

Günler geçtikten sonra anladım ki hiçbiri Metallica kadar "canlı" Metallica kadar "tanıdık" Metallica kadar "bizden" değildi.

Kendi yorumumdur, yine kendi düşünceme göre Metallica'nın da kimseye karşı savunulmaya ihtiyacı yoktur. Hatta herkes kötü desin, tiksinsin, umrumda değildir.

Saygılardır :)
  • nutu • 14 Mayıs 2008 00:00 • #634247
    93 deki setlistleri

Creeping Death
    Harvester of Sorrow
    Welcome Home (Sanitarium)
    Of Wolf & Man
    Wherever I May Roam
    The Thing That Should Not Be
    The Unforgiven
    Disposable Heroes
    Bass Solo
    Instrumental Medley
    Guitar Solo
    The Four Horsemen
    For Whom the Bell Tolls
    Fade to Black
    Master of Puppets
    Seek & Destroy
    Battery
    Nothing Else Matters
    Sad But True
    Last Caress
    One
    Enter Sandman

Abimle beraber sabahlamıştık süperdi :-)

Aşağıdakide 99 daki setlistleri

So What
    Last Caress
    Master of Puppets
    Of Wolf & Man
    The Thing That Should Not Be
    Fuel
    The Memory Remains
    Bleeding Me
    Bass/Guitar Doodle
    The Four Horsemen
    For Whom the Bell Tolls
    King Nothing
    Wherever I May Roam
    One
    Fight Fire With Fire
    Nothing Else Matters
    Sad But True
    Creeping Death
    Die Die My Darling
    Enter Sandman
    Battery

Bu konseri kaçırdım Gidemedim :-(

İnşallah 93 deki setlist'e yakın çalarlar
  • gufa • 14 Mayıs 2008 00:00 • #634248
    testament ı sevmıyoruz dıyen mı var ?
    ayrıca arkadasa katılıyorum metallıca yı tartısmak ta ıstemıyorum..bılen bılıyo zaten..
  • gufa • 14 Mayıs 2008 00:00 • #634249
    bu arada metallıca bıletını satmak ısteyen varsa ılgılenıyorum ..