Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • Leviathan • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634306
    zamanınıza yazık bu kadar uzun yorum yazmaya
  • longliveglam • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634307
    adamın biri ne kadar komik şeyler yazmış ya..arkadaşım şimdi beni çocukca muhabbetlere sokuyorsun ya helal olsun sana..sen kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira içiyorduk tamam mı..sen metallica nın 3 şarkısını biliyorken biz tüm şarkılarını cover layıp hatta sıkılıp tersten çalmaya bile başlamıştık..bir kere acayip cahil bir adamsın ve de çok tutucu olduğun belli..sana tavsiyem kendi metallica yla kısıtlama..inan dünyada o kadar çok deli gibi çalan grup ve o kadar kaliteli müzisyenler var ki bence biraz aş kendini..metallica karizma olarak en büyük kesinlikle ama müzikal açıdan şu an koca bir sıfır...yazacak o kadar çok şey var ki sana ama seviye meselesi işte..çok aşağılık ve ağır şeyler yazmışsın o yüzden cevap veremeyeceğim sana..sadece içimden gelen bir kaç şeyi söylemek istedim işte..neyse..artık konserde tartışırız senle bunları uzun uzun....saha içinde olacağım..
  • linde_ • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634308
    29 Mayıs 2008 Perşembe | Yazan: longliveglam

Bana mı yazdın onu ?

Adam gibi yazdığınız kişiyi de söyleyin kızı gibi genele vurmayın lafı. Kim kutu kutu pense oynuyormuş pembe adam ?
  • longliveglam • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634309
    yok dude senle hiç alakası yok bu yazdıklarımın...:)
  • linde_ • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634310
    Tamam birader genelde bana dalıyorlar da burda. İsim yazmayınca üzerime alındım. Kusura bakma (:
  • yearning • 29 Mayıs 2008 00:00 • #634311
    ya bu linde denen yavvvvvıanfgdggdşaı atsınlar bu siteden,dengesiz ihgshflghhbne
  • GknMania • 30 Mayıs 2008 00:00 • #634325
    ne zamandır beklediğim an.hatta berkide hayatım boyunca birkere olsun yaşayabilceğim bir olay.kaçırsam çok üzülürdüm.her ne pahasına olsun orda olucam=)
  • heretixlave • 30 Mayıs 2008 00:00 • #634326
    ya biraz alakasız olacak ama;
    nu-metal deki nu, new den gelir, new metal, bir bakıma yeni metal demektir. sonuçta metaldir. post-hardcore a nasıl hardcore değil diyemiyorsak nu-metal için de aksini iddia edemeyiz. bu nasıl metal biri bana açıklasın diyorsanız da bu sizin bakış açınıza bağlıdır, ben de size cannibal corpse dinletip, ardından kill'em all açarak bu nasıl metal sorusunu sorabilirim. o demeci de chuck gibi bir adama hiç yakıştıramadım, "biz death metal yapıyoruz" diyemeyecek kadar mütevaziyken nasıl oluyor da başkalarına metalin adını kirletiyorlar gibi bir aşağılamada bulunabiliyor anlamadım. numetale hiphop metal demesi de apayrı olmuş zaten, chuck da numetali limp bizkitten ibaret sanan kitledenmiş sanırım. bu arada ortaya numetalle metali ayırt edemeyen zavallılar gibi garip cümlelerle atlayanlar olmuş, onlara da gülüp geçtim. bu arada tool olmasa da, deftones gayet numetaldir, hatta yaratıcılarındandır. bu kadar.
  • erdal88 • 5 Haziran 2008 00:00 • #634327
    Arkadaşlar, neden kavga ediyorsunuz?
    Bırakın tartışmaları, gidin 27 temmuz akşamı dinleyin işte böyle güzel bir grubu, yok ben sevmiyorum derseniz, gitmeyin paranız cebinizde kalsın..
    Ben düne kadar çok üzülüyordum konseri kaçıracağım için çünkü tüm yaz amerikada olmak zorundaydım iş için; fakat dün ozzyfeste metallicanın da katılacağını öğrenince çok mutlu oldum, ee sizde biraz mutlu olun, boşuna tartışmayın, harcadığınız zamana yazık :)
    hadi görüşürüz....
  • tigrid • 14 Haziran 2008 00:00 • #634328
    Bence bu birbirinize boru öttürme duygusunu konserde pogo yaparak harcayabilirsiniz. Hem ben de katılırım. Pogo çok analist işi lan. En son Pentagram konserinde 10. sıradan 2. sıraya geçmiştim pogo sayesinde.Algoritmik bişiy aslında.